Home » Diverse » Facebook a facut, din nou, modificari

Asa cum ne-am obisnuit de la o anumita perioada, Facebook continua sa faca o serie de moficari legate de platforma sociala. Ei bine, in acest caz, schimbarea adusa de Facebook nu este pe placut tuturor utilizatorilor, deoarece functia de backup a Facebook a fost desfiintata, cu scopul de a introduce alte caracteristici mai noi si mai inovative.

Compania Facebook face o multime de actualizari in ideea de a mentine treaz interesul utilizatorilor platformei sociale. Astfel, cei care apelau la serviciul de backup pentru fotografiile lor, pot uita definitiv de acest lucru, pentru ca Facebook tocmai ce a desfiintat-o. Compania sustine ca interesul utilizatorilor trebuie starnit doar prin noi actualizari, aceasta fiind o strategie optima ce poate sa le aduca si noi utilizatori. Din pacate, se pare ca aceasta alegere a companiei a suparat o multime de utilizatori ai platformei sociale.

Facebook dezactiveaza Photo Sync

Potrivit site-urilor de stiri internationale, acest lucru a fost interpretat ca un zvon de catre utilizatori, circuland in mediul online de cteva saptamani. Acum insa, zvonul s-a adeverit a fi real, iar la data de 10 ianuarie, compania Facebook a dezactivat cu totul caracteristica Photo Sync. Acest serviciu functiona asemanator cu o optiune automata de backup, fiind uploadate poze in mod automat si securizat, acestea fiind atasate intr-un album in care doar utilizatorul avea acces.

Totusi, Facebook anunta ca unele functii ale acestei optiuni inca se mai gasesc in cadrul unei noi aplicatii ce poarta numele Moments, care se gaseste gratis in Google Play si App Store. Problema apare in momentul in care utilizatorii sunt cam satui de a mai instala aplicatii ce nu sunt chiar atat de necesare, doar pentru a beneficia de o functie de baza. Deja exista mai multe aplicatii de acest gen, printre care Pages, Messenger si Moments. Nu stim cu siguranta, dar se pare ca Facebook isi doreste mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>