La palavre

Camera copilului

Asa cum am inceput sa va povestesc acum ceva timp in urma casa noastra a  trecut printr-o renovare, renovare nu pentru ca era necesara neaparat ci pentru ca asteptam un bebe si astfel am inceput sa gandim lucururile si pentru el, sa poata ajunge si el sa aprinda becul pe la 3-4 anisori singur, nici decum sa se urce pe un scaun si sa se raneasca, prizele la randul lor au fost schimbate si puse cu protectie pentru copii pentru ca nu cumva acesta sa se curenteze, facand aceste modificari am trebuit sa schimb si instalatia electrica care a necesitat ceva cunostinte, timp pierdut si pereti gauriti. Am stat si m-am tot gandit cu sotia cum sa ii facem camera, ne-am tot documentat pe google iar mobilierul l-am cumparat  inclusiv patutul celui mic l-am comandat de aici, am avut preferinta sa nu fie din acela cu cadru metalic si plasa , gen tarc ci din lemn cum era odionioara pana ca tara noastra sa fie invadata de marfuri made in china. din cauza aceasta voi fi foarte atent si la jucariile pe care le vom cumpara sau le vom primi pentru ca multi cumpara fara sa ii intereseze ce cumpara pentru un copil, de dragul de a scapa mai ieftin fara sa ii intereseze de viata celui mic, de fapt cred ca zic ” dar ce draga noi nu am fost la fel” ei bine tin sa precizez ca pe vremurile noastre nu erau chiar la fel, inca mai aveam fabrici prin tara.

Cum am spus si mai sus  am comandat mobilierul pentru cel mic, pereti in shimb acum au devenit o problema si ne-am gandit in felul urmator sa ii lasam un perete alb si sa coloreze el ce vrea pe el, 2 sa ii facem in culori calde iar pe unul mai mare sa ii cumparam un tapet animat de 3,5m lungime si 2,5m inaltime, aici a fost o mare contra intre mine si sotie pentru ca noi asteptand un baietel eu am zis sa ii luam tapet cu Masinile ea vroia un tapet cu Alba ca zapada si cei 7 pitici, intr-un final eu am cedat cu gandul ca sigur il voi schimba cad o sa ajunga pe la 4-5 anisori.

Dupa toata alergatura cu renovatul a urmat un alt pas important caruciorul . Ei bine aici sa vedeti contre, noua ne placea mereu opusul celui lalt. Intr-un final am ajuns amandoi la concluzia ca trebuie sa ii luam un carucior la set 3 in 1 si anume landoul pe care o sa il foloseasca pana pe la 6-7 luni , caruciorul si scaunul auto care din punctul meu de vedere este foarte important . Dar asta este alta poveste, mi-a facut placere sa va povestesc cele intamplate mai sus si voi reveni si cu continuarea la carucior.

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *