La palavre

Magazin online

Dupa ce am plecat de la Metro m-am angajat la un mare magazin de electronice si electrocasnice la vremea respectiva , magazinul era pe 2 nivele cu scari rulante in interiorul magazinului.Scari,care erau si trebuiau folosite doar pentru transport persoane .

Noi din lene ca sa nu mai ocolim km cu marfa preferam sa o luam prin magazin pentru a ajunge la parter. Intr-o zi trebuia sa duc cateva televizoare din depozit jos pentru a putea fi expuse . Am tot carat la ele pana cand la unul dintre ele in loc sa il asez pe treapta cu Frontul spre interiorul treptei eu l-am pus spre exterior. Acum va puteti imagina  ce-a urmat, televizorul meu a inceput sa tzopaie pe scari , cadea si se lovea de toate treptele, mai facea si cate un salt de iti statea inima ca acum sare peste balustrada. Va dati seama ca toata lumea din magazin a ramas cu gura cascata , peste tot se auzea oooOOOhhh… mama ..pfff.

Pe linia caselor de marcat era si seful de magazin care a ramas cu gura cascata , televizorul a ajuns jos cu cutia intacta , dar acum toti asteptam sa vedem cum e este inauntru, mai porneste sau nu. Ne-am adunat toti in jurul lui si asteptam surpriza daca e OK sau nu , l-am scos din cutie , spre surprinderea noastra era ok si mergea .

Va dau un sfat , nu va mai cumparati produse din magazin ca nu stiti ce luati :D, asa mai bine il comandati, nu vedeti felul cum el a fost adus sau in ce conditii a fost depozitat sau poti iesi mai ieftin daca apelezi la  un site unde sunt postate produse la preturi mici si poti licita pentru ele, castigatorul se alege cu obiectul dorit la un pret cu mult mai mic fata de un magazin unde televizoarele zboara pe scara rulanta :))

Am observat de curand pe site ul lor o pereche de ochelari, si astept cu nerabdare ca acestia sa fie postati pentru ai putea cumpara, cred ca sunt 3 D activi si cu sunet integrat, acestia te fac sa pari ca esti in acel film si ca traiesti si tu clipele alaturi de protagonisti din film. Am uitat sa va zic ca produsele sunt noi si cu garantie, in cutie si nu au fost deschise, nici macar pentru proba sau cine stie ce teste, de platit le poti plati paypal , cu cardul sau ramburs la primirea coletului.

Spor la cumparaturi.

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *