calatorie in familie
Auto Diverse Servicii/Constructii Sfaturi

3 moduri de economisire pentru o vacanta reusita

excursii in familieExista o multime de posibilitati despre cum sa economisim banii inainte de o vacanta sau de un concediu pe litoral sau la munte, insa, economisirea trebuie sa fie un proces ce se realizeaza inainte de planificarea vacantei de vis.

Acest mod de viata aduce o multime de satisfactii, mai ales atunci cand se mizeaza pe un concediu cu intreaga familie intr-o destinatie exotica. Ceea ce aduce un sentiment placut in timpul calatoriei este si posibilitatea de a avea mai multi bani in buzunar pentru suveniruri si pentru o multime de distractii neprevazute.

Salveaza bani pentru calatoria ta in 3 pasi simpli!

Cuvintele de economisire pentru vacanta sunt ca o muzica pentru urechi, pentru ca inseamna sa jonglezi cu mai multi bani in vacanta, fara sa iti faci griji cat de mult cheltui, doar implementand urmatoarele moduri practice de economisire, inainte de a parasi orasul.

 1. Rezerva bilete de concediu sau de avion in timpul unui eveniment de mare amploare. In timpul sezonului costurile sunt mai ridicate, de aceea planifica din timp detsinatia si implicit cauta cele mai bune preturi pentru biletele de avion sau cele de calatorie.
  zborAvand acest aspect indeplinit, cu siguranta vei beneficia de un surplus de bani decat daca ai rezerva cu o zi sau doua inainte de a pleca in concediu. Poti sa obtii tarife mai bune in timpul evenimentelor majore precum cupele de fotbal, cantonamentele sportivilor, meciurile internationale sau olimpiadele.Cu siguranta in preajma acestor zile, tarifele sunt mai mici decat in zilele normale. Daca economisesti 100 de euro per familie pentru o astfel de vacanta, atunci ai bifat un element major in organizarea vacantei ideale.

  calatorii
  Sursa: rtoronto.ca
 2. Inchirierea unei masini poate deveni o alternativa de a economisi bani si de a ajuta la cresterea duratei de viata a propriei masini. Inchirierea masinilor indeplineste nevoile de deplasare, transport de bagaje si confort la un nivel ridicat cu mai putini bani alocati pe carburant.
  car rental iasi
  Sursa: cdn.skim.gs

  Pentru a face un apel rentabil la o agentie de inchirieri masini, trebuie sa soliciti asigurarea masinii inchiriate, sistem de navigatie, dar si un sofer in plus. Multe polite de asigurare ale masinilor in regim de car rental sunt de folos la nivel international, incat sa calatoresti in siguranta.

  excursii in familie
  Sursa: blog.pley.com

  O multime de dealeri se preocupa de oferirea unor servicii si produse ideale pentru calatoriile in familie, motiv pentru care se merita sa mizezi pe acele servicii eficiente de inchirieri auto Logan Iasi la cele mai rentabile tarife. Aici ai parte de o masina Logan de la 15 euro per zi, ceea ce este un fapt extrem de convenabil in lupta cu bugetul pentru excursii si concedii.

  excursie in familie
  Sursa: bellinghamautomotive.com
 3. Stabileste itinerariul pe baza kilometrilor de parcurs. In cazul in care mizezi pe o excursie la drum lung cu masina recent inchiriata, atunci ai grija sa iti faci stocul de carburant si de resurse financiare pe baza kilometrilor parcursi.
  excursii
  Sursa: smartdestinations.com

  Desigur, vrei sa exploatezi mai multe tari, orase sau destinatii, care se pot afla la sute de kilometri distanta, ceea ce inseamna ca trebuie sa faci un total de km parcursi, pentru a avea si bugetul disponibil.

  Evident, trebuie sa ai si un buget de rezerva, in cazul in care exursia se prelungeste pe la prieteni si rude. Ai grija sa ai mereu cu tine o harta si sa o actualizezi zilnic.

Unele din cele mai reusite excursii sunt cele care se planifica in familie, cele care sunt pe neprevazute sau cele care sunt cu detsinatii unice. Oricum ar fi ele, excursiile trebuie sa ofere momente incredibile, amintiri extraordinare si bineinteles ce este mai placute experiente de amintit o viata.

 

Blogger: Ankez

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

 1. Tot intr-o vacanta am reusit sa o cer de nevasta pe actuala logodnica. Chiar cred ca asta e cea mai usoara si placuta metoda, cand esti intr-un loc frumos, va simtiti bine. Imi aduc aminte ca mi-a luat ceva pana am gasit un inel si de asta recomand e-ring.ro, chiar fac o treaba extraordinara, in rest totul merge de la sine! 🙂

Comentariile sunt închise.