Uncategorized

3 motive pentru care nunta ta trebuie sa aiba loc la Hotel Balada

In mod ironic sau nu, se spune despre femei ca se viseaza mirese de mici. Isi proiecteaza in viitor acea imagine a perfectiunii, a zilei in care devin mirese. Asadar, asteptari foarte mari pe care le pot echivala doar alegeri de top. Una din cele mai importante decizii, sa spunem dupa asumarea in sine a casniciei, este alegerea restaurantului.

Am ajuns oarecum sa etichetam restaurantele in functie de reputatie. Pentru ca iti spune din start ce fel de eveniment urmeaza, care sunt standardele celor doi miri. Daca vorbim despre Hotel Balada in Suceava spre exemplu vorbim automat despre inalte standarde, de conditii excelente, asadar de o nunta ca la carte.

Desigur, atunci cand incepe selectia locatiei unde va avea loc marele eveniment sunt multi factori implicati: date libere, buget, amplasarea etc. Insa unele pot fi mici detalii, pentru ca vor conta altele mai mult:

Restaurant elegant, select

Oricat ai decora o sala de evenimente, nu poti ascunde unele lucruri. Este o imagine de antiteza acolo unde incerci sa pui ceva frumos pe masa, sa distragi atentia de la locatia care nu te inspira cu nimic. Asadar, unul din motivele pentru care vei adora Balada este eleganta, ba chiar rafinamentul unei sali de evenimente care va contribui, negresit, la a-ti face nunta una memorabilia.

Este de asemenea o sala incapatoare, cu o capacitate de la 200 la 450 de persoane.  Pentru cei care au un eveniment mai restrans exista si o alta sala unde capacitatea este 150 de locuri.

Meniu variat, pentru toate gusturile

Unele nunti sunt cu specific romanesc, traditionale, asadar meniul va fi unul la fel. Nu vor lipsi sarmalele spre exemplu. Altele sunt moderne si influenta acestui curent va fi o amprenta si asupra meniului, cand se va dori ceva mai sofisticat, poate chiar peste la unul din felurile de mancare servita.

Oricum ar fi, la Balada bucatarii pot prepara mancare pentru toate gusturile. Meniurile sunt variate, in combinatii care sa se potriveasca cu stilul evenimentului.

Locatie centrala, preturi rezonabile si o reputatie de 4 stele

Sunt luate in calcul toate detaliile. Asadar viitorii miri trebuie sa stie ca hotelul Balada din Suceava are o reputatie foarte buna. Este o unitate de cazare de 4 stele, cu amplasare strategica, in zona centrala a orasului. Asadar, invitatii vor fi indrumati spre o locatie excelenta.

Doar tinand cont de cele 3 aspecte, oricine poate fi convins de calitatea serviciilor aici. Vorbim despre excelenta in servire, despre ospitalitate ca la carte. Descopera galeria foto din cadrul paginii pentru a te convinge, chiar inainte de a vizita locul.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *