termostat salus
Diverse Tehnologie

5 motive pentru a alege un termostat Salus iT 600 Smart Home

Oricine isi doreste confort termic in locuinta, dar si costuri cat mai scazute cu incalzirea. Din fericire, exista si solutii in acest sens, una dintre ele fiind sistemul Salus iT 600 Smart Home. Este vorba despre un termostat din seria celor moderne, inteligente, cu functii multiple. In continuare va prezentam si 5 motive pentru care alegerea unui termostat Salus iT 600 este o recomandare.

  1. Te ajuta sa economisesti

Spre deosebire de termostatele clasice, Salus iT 600 Smart Home aduce un plus de control utilizatorilor, oferind prin functiile sale posibilitatea de a monitoriza in orice moment energia consumata cu incalzirea locuintei.

Prin faptul ca permite setarea temperaturilor in functie de programul zilnic, un asemenea termostat va reduce numarul de porniri ale centralei termice, care va furniza caldura doar in momentele in care proprietarul doreste acest lucru.

  1. Este compatibil cu sisteme de incalzire diverse

Problema care apare la unele modele de termostate se refera la faptul ca nu sunt compatibile cu orice tip de sistem de incalzire. Unele pot fi utilizate doar pentru locuintele in care incalzirea se realizeaza prin radiatoare, iar altele sunt specific destinate sistemelor de incalzire prin pardoseala.

Salus iT 600 Smart Home face insa exceptie de la aceasta regula. Sistemul poate sa gestioneze in mod eficient atat sisteme de incalzire prin pardoseala, cat si sisteme de incalzire clasice, prin radiatoare. In plus, poate gestiona si aparatura electrica prin intermediul prizelor inteligente, monitorizand in acelasi timp si energia consumata.

  1. Permite setarea temperaturilor pe zone distincte de incalzire

Daca la un sistem clasic de incalzire setarea unei anumite temperaturi inseamna transmiterea de caldura catre toate zonele de incalzire, chiar daca anumite camere nu sunt atat de intens utilizate, in cazul Salus iT 600 Smart Home lucrurile stau diferit.

Sistemul permite incalzirea individuala a dormitorului si bucatariei, spre exemplu, daca aceasta este dorinta utilizatorului. Temperatura in fiecare zona de incalzire poate fi controlata individual, evitandu-se astfel consumul inutil de energie pentru acele camere sau spatii care nu sunt utilizate atat de frecvent.

  1. Se instaleaza usor

Pe cat este de util, pe atat se instaleaza de usor acest sistem inteligent. Chiar daca utilizatorul nu are nici un fel de experienta in ceea ce priveste instalarea unui termostat, cu ajutorul tutorialelor din mediul online si a instructiunilor instalarea poate fi realizata usor, fara a apela la un specialist.

  1. Poate fi controlat de la distanta

Salus iT 600 Smart Home poate fi controlat de la distanta, prin intermediul conexiunii la internet. Setarile sistemului pot fi modificate prin intermediul aplicatiei dedicate de pe orice dispozitiv conectat la internet, indiferent daca este vorba despre PC, laptop, smartphone sau tableta.

Daca aceste 5 motive nu sunt suficiente pentru a va convinge, puteti sa accesati si pagina www.saluscontrols.ro pentru a afla toate detaliile despre sistemul Salus iT 600 Smart Home. Cu siguranta o asemenea investitie isi merita toti banii, intrucat reuseste sa aduca economii in ceea ce priveste incalzirea, oferind in acelasi timp utilizatorilor un nivel de confort termic de neegalat.

S-ar putea să-ți placă și...