La palavre

Botezul si nunta la munte sau la…

Mare problema cu nasii, m-am tot chinuit cu sotia sa gasim pe cineva care sa vrea sa fie nasi la botezul celui mic. Dupa intrebari in stanga si in dreapta un var a zis ca vrea el si cu sotia lui sa se puna nasi pentru copilul meu. Ne-am bucurat cand am aflat. Acum am zis cu sotia sa ne hotaram cum sa facem, nu vroiam ceva mare cu multa lume si bataie de cap. Vroiam sa chemam cativa prieteni, parinti si nasi. Dupa ce am discutat si cu parinti, acestia ne-au dat dreptate si ne-au propus sa inchiriem o cabana la munte pentru 3 zile unde sa ne si distram, sa nu fie un botez clasic. Mie si sotie ne-a suras ideea asa ca ne-am apucat sa sunam si sa vedem ce cabane gasim disponibile si cam cate locuri aveau.

Am gasit o canaba care dispunea de 20 de locuri, adica 10 camere duble. Am zis super, sa ne apucam sa calculam cati suntem si pe cine chemam, ce anume cumparam de mancare pentru cele trei zile, cand sa facem marele chef si tot asa. Dupa cateva zile in care ne-am organizat si ne-am facut un program i-am anuntat si pe nasi unde si ce anume vrem sa facem, ooo au fost super incantati, problema era ca noi nu puteam sa vb si cu nasul si cu nasa simultat pentru ca nasul este sofer de tir. El a zis ca e perfect si ca o sa fie superb, dupa am sunat si nasa sa ii spunem maretul plan si ea ne-a zis ca o sa aiba si ea invitati, cand am auzit, am rugat-o sa imi faca si mie o lista ca sa am habar. Dupa alte cateva zile mi-a zis ca din partea ei vor veni cam 25 de invitati, Cand am auzit sa imi pice fata cum frate 25 cand eu ti-am zis ca e ceva restrans. Am pufnit de nervi, nu i-am zis nimic, am vorbit cu ea normal pana am terminat conversatia si dupa am explodat.

Din cauza ei tot planul pica asa ca m-am apucat sa caut un local unde sa pot face copilului un botez in toata regula. Apai daca tot facem botezul hai sa facem si nunta am zis. Am inceput sa caut local si sa ne pregatim pentru ceva mai mare si automat care nu mai era asa intim. Pentru a face ceva frumos am apelat la cei de la otimar.ro , aici am gasit cele mai bune oferte pentru pregatiri de nunta, astificii, flori, spectacol de lumini, aranjamente si multe altele.

Dupa ce am gasit si localul, am discutat si cu cei de la otimar despre felul cum o s afie decorat restaurantul, dupa ce am tocmit lautari i-am anuntat pe nasi ca am rezolvat si cu localul doar ca ii rog frumos sa imi spuna exact cati invitati au ca sa stiu cate meniuri sa iau. Nasul mi-a zis ca doar ei si eventual doi prieteni, apoi o sun pe nasa iar ea imi zice ca au undeva la 17 invitati. Bai fratilor eu nu va mai suport asa ca ma vad nevoiti sa renunt la voi si sa imi caut o familie de nasi capabili si responsabili.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *