La palavre

Tuning auto

Vreau sa imi cumpar o masina, de fapt vreau sa fac un schimb cu cineva care are un Seat. Am discutat cu proprietarul masinii cu care vreau sa fac schimbul si e de acord cu oferta facuta. A ramas sa discutam ziua si locul de intalnire, in principiu la jumatatea drumului.

Masina nu are foarte multe dotari in schimb eu vreau sa o dotez cu cateva gadgeturi, vreau sa ii montez un gps care sa fie ascuns in bord, o statie de emisie receptie, sa scot casetofonul original al masinii si sa ii montez un dvd auto iar in tetiere 2 dvd-uri care sa fie legate la cel din fata dar care sa poata fi utilizate si individual. Toate acestea le voi comanda de pe www.cargps.ro , un site cu produse de calitate dar si accesibile. Am mai cumparat de la ei si am fost foarte incatat de profesionalismul de care dau dovada.

Statia auto o sa fie una incorporala undeva in spatele bordului, la vedere ramanand doar microfonul cu comenzile. Astfel nu vei mai ocupa spatiu inutil, nu te vei mai impiedica de statie sau sa o plimbi prin toata masina pentru ca te incomodeaza si ce e cel mai importanta nu atragi nici privirile hotilor.

Dvd ul pentru bord nu vreau sa aiba gsp, aveam obtiunea sa aiba si gps in schimb vreau ca dvd-ul sa fie folosit doar pentru tv si muzica, in plus pentru gps exista un loc pe bord, un fel de torpedou pe care vreau sa il scot si in locul lui sa pun un gps retractabil.

Va ziceam ca vreau si pe spate 2 monitoare, da pentru ca de multe ori poate cei din fata vor sa nu vada sau sa asculte nimic iar cel din spate vrea sa vada un film sau sa se joace , pentru ca pe ele pot rula si jocuri.

O sa fie interesant pentru cand o sa creasca copilul, pentru ca o sa aiba cum sa isi petreaca timpul cand plecam la drum lung.

Pentru a monta toate accesoriile pe care le vreau voi apela la un service autorizat recomandat de cei de la cargps, acestia lucreaza cu grija si cu mult profesioalism. Am mai fost cu masina la un service sa monteze sistemul audio si nu aveau habar, cred ca atunci experimentau. Un lucru nu tocmai placut pentru ca sunt in joc bani tai si masina ta.  Asa ca aveti grija pe mana cui lasati masina.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *