Diverse Retail Sfaturi

7 pasi surprinzatori pentru a-ti alege invitatiile de nunta

invitatie de nunta
Sursa: www.invitatiedenunta.ro

Te pregatesti de maritis? Atunci cel mai bine este sa incepi cu invitatiile de nunta. Afla tot ceea ce trebuie sa stii pentru a-ti alege invitatiile de nunta, sigilate si livrate la domiciliu in plina siguranta.

 1. Defineste-ti stilul de nunta. Invitatia este primul motiv prin care poti sa iti evidentiezi stilul de nunta, si, impreuna cu alegerea locatiei, poti face sugestii cu privire la formalitatea nuntii tale.
  invitatii de nunta
  Sursa: invitatiedenunta.ro

  Ar trebui sa ai in vedere o idee despre tipul de eveniment pe care il organizezi- clasic, elegant, umoristic sau stralucitor- inainte de a te pregati sa incepi cumparaturile si sa alegi invitatiile de nunta. Ia aminte ca trebuie sa cauti invitatii de nunta si sa te lasi inspirata de ceea ce iti place mai mult.

  invitatii de nunta
  Sursa: designbyclarice.ro
 2. Cunoaste-ti gama de culori predominante. Trebuie sa te gandesti la culorile de nunta si sa le incluzii ca motiv in invitatiile de nunta, pentru un aspect de plus coeziv.
  invitatii de nunta
  sursa: s-media-cache-ak.com

  In timp ce nuantele de fildes, crem sau alb sunt asociate cu un fond negru sau auriu, invitatiile de nunta vin in formate colorate sau metalice, in stocuri de hartie variate si in plicuri si inchizatori cat mai atragatoare.  Tine minte ca alegerea culorilor pentru hartie si text trebuie sa fie definita de lizibilitate.

  invitatii de nunta
  sursa: invitatiedenunta.ro
 3. Joaca-te cu forma si dimensiunea invitatiei de nunta. Dimensiunea optima este undeva la 17cm  pe 11 cm, insa, in mod aleatoriu poti sa modifici forma si dimensiunea colii de hartie, incat sa ti se potriveasca personalitatii.
  invitatie de nunta
  Sursa: invitatiedenunta.ro

  Desi cuplurile opteaza pentru unele dintre cele mai jucause formate in culori vibrante si modele circulare, trebuie sa ai in vedere faptul ca delimitarea dincolo de formele standard te vor face sa platesti mai mult pentru realizarea acestora.

  model invitatie
  Sursa: invitatiedenunta.ro
 4. Fii sigura ca invitatiile de nunta sunt cat se poate de lizibile. Pe masura ce iei in considerare criteriile de mai sus, modele si culori, nu uita nici de text – acele fraza ce vor sta marturie declaratiei de dragoste.
  model invitatie de nunta
  Papetaria poate sa te ajute sa eviti surplusul de cerneala si fundalurile de lumina. Galbenul si pastelul sunt culori dure pentru lizibilitate, asa ca, cel mai bine este sa te concentrezi pe un fundal in culori optime cu textul. Caracterul prea scriptat creste sacrificiul de a intelege lizibilitatea.

  model invitatie de nunta
  Sursa: kudika.ro/
 5. Alege-ti cuvintele intr-un mod cat mai intelept. Invata regulile de a redacta invitatiile. In mod traditional orice invitatie trebuie sa aiba un text definit. Intotdeauna dupa linia centrala exista un loc pentru a onora prezenta, ceea ce inseamna ca textul trebuie sa fie bine bine ales.
  text invitatie de nunta
 6. Nu aglomera invitatia de nunta. Ataseaza numai cuvintele esentiale: numele, locatia ceremoniei, ora, numele nasilor si adresa de contact. Incearca sa restrangi cat mai mult textul incat invitatia sa arate cat mai eleganta. Lasa restul de detalii pentru a fi printate pe o anexa invitatiei de nunta.
  text invitatie de nunta
 7. Incepe cautarea invitatiilor de nunta din timp. Unii spun ca invitatiile de nunta se cauta si se aleg cu cate 6-8 luni inainte de eveniment. Nu poti sa mizezi pe invitatii de nunta cu 10-20 de zile inainte de eveniment.
  invitatie de nunta
  Sursa: invitatiedenunta.ro

  Totul depinde de compania pentru care alegi in momentul respectiv. De aceea, este bine sa iei in vedere intregul proces de comanda, tehnoredactare, primirea mostrei si implicit livrare in timp optim. Daca vrei sa trimiti invitatia cu cel putin 2 luni inainte de eveniment, atunci la tine trebuie sa fie livrata cu cel putin inca 20-30 de zile.

  invitatie de nunta
  Sursa: www.invitatiedenunta.ro

  Nici suita de invitatii de nunta ieftine  nu este de neglijat, de aceea mizeaza pe ceea ce te face pe tine fericita, insa, nu uita nici de partenerul tau, care trebuie sa isi expuna parerea.

Acestea fiind spune, ai mare grija la ceea ce comanzi pentru viitoarea ta nunta si tine minte aceste sfaturi, care te vor indruma extrem de mult in realizarea momentului perfect al nuntii.

 

Blogger: Ankez

S-ar putea să-ți placă și...