La palavre

Cosul de rachita

Anul trecut m-am angajat la o companie multinationala din Bucuresti pe un salariu destul de bun si satisfacator zic eu dar si munca pe masura. La inceput mi s-a parut ca locul unde m-am angajat era lipsit de comunicare, dar m-am inselat, am descoperit asta abia in primul team building organizat de companie la Poiana Brasov. Aici am incveput sa ne cunoastem mai bine si sa legam prietenii, sa comunicam mult mai multe si sa fim mai deschisi unii cu alti.

De sarbatori cu cateva zile inainte de sarbatorile de final de an, toti am primit din partea companiei cosuri pentru craciun frumos ambalat care continea o stricla de Jack Daniel’s , Panettone, Balocco Amaretti, Ferrero Rocher, Frey Chocobloc White, Amaretti colore si cozonac, toate acestea asezate intr-un frumos cosulet de rachita  si iarba de decor. Pe langa cosul pentru craciun am primit toti o vacanta de 3 zile tot la munte dar de data aceasta intr-o zona mult mai retrasa, la poalele muntilor Piatra Craiului in zona Plaiul Foii, o zona ca in povesti pe care poti ajunge pe un drum forestier la 15-20 de km de Zarnesti. Si aceasta vacanta bine meritata a fost pe placul nostru al angajatilor dupa un an de munca si de stres.

De sarbatori am avut liber si le-am petrecut cu familia in fata bradului, unde am asezat si cosul de rachita primit cadou din partea companiei. De impodobirea bradului s-a ocupat sotia care pierde cateva ore bune sa il impodobeasca si sa calculeze unde aseaza fiecare glob, daca unghiul in care este asezat este unul bun, sa dea bine la ochi… e ce stiti voi o adevarata tehnica, nu se aseaza chiar asa unde vrei tu sa il arunci .

Anul acesta imi propun sa avansez in aceasta companie pentru a-mi creste salariu pentru ca in familia mea o sa mai apara un membru mult dorit si asteptat. trebuie sa marim casa si sa ii facem un spatiu numai al lui sau al ei, un loc de joaca in curtea plina de veredeata si flori. Am vazut prin magazine casute din plastic si topogane pe care cu siguranta trebuie sa i le achizitionez ca sa aiba copilul tot ce isi doreste .

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *