laptop sh
Tehnologie

Aspectele pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand vrei sa achizitionezi un laptop second-hand

Avand in vedere tehnologia in continua dezvoltare si faptul ca publicul este din ce in ce mai atras de tot ce este nou, magazinele de laptopuri si articole second-hand se extind vizibil pe piata de profil. Acest lucru nu trebuie interpretat, laptopurile din magazinele second-hand nu au ajuns acolo pentru ca sunt defecte, ci doar din simplul fapt ca fostii proprietari doresc ceva nou, ce prezinta mai multe posibilitati de explorare.

Un prim lucru ce te va face sa intelegi mai bine ce aspecte trebuie sa ai in vedere cand doresti sa achizitionezi un laptop second-hand este ca daca pana acum si tu credeai ca termenul de second-hand se refera la stricat nu e tocmai in regula. Este o conceptie complet eronata, second-hand se refera doar la termenul de uzat, este bine sa ai in vedere asta de acum incolo.

Totusi, de unde achizitionezi un laptop ce prezinta garantia functionarii? Recomandarea mea este Goldnet Service. Aceasta firma se ocupa atat de dezmembrarea acestora, cat si de comercializarea lor. Este indicat sa iti achizitionezi un laptop second-hand atunci cand il vei folosi doar in scopuri simple cum ar fi redactarea documentelor sau executarea unor cautari, iar Goldnet Service este locul potrivit unde poti face achizitia.

Achizitia la un pret mic nu este intotdeauna cea care garanteaza functionarea pe timp indelungat

Este adevarat, laptopurile second-hand au un pret mult mai mic in comparatie cu cele noi. Datorita faptului ca au un pret mic, suntem tentati sa achizitionam oricare ne pica la mana. In primul rand, trebuie ca achizitia sa se faca doar de la distribuitori specializati ce iti vor oferi o garantie.

Trebuie mentionat si faptul ca, avand tendinta sa cumparam doar ce este de brand, uitam ca acesta doar stabileste specificatiile exterioare si designul. Performanta unui laptop este redata de modelul procesorului ce poate fi Intel sau AMD, placile video si alte componente.

Semnele de uzura – o problema sau nu?

Un laptop second hand de la Goldnet Service este normal sa prezinte anumite semne de uzura. Acestea trebuie acceptate pana la un anumit nivel. De exemplu, un mousepad decolorat nu va genera nicio problema de functionare inca, lipsa unor taste, a unor suruburi de fixare, crapaturile exagerate in carcasa sunt semne ce pot dezavantaje functionarea.

Fii atent/a la vechimea bateriei

Daca vrei sa iti achizitionezi un laptop second-hand nu cred ca vrei ca aceasta sa functioneze in permanenta doar alimentat printr-o sursa de curent electric. Ai nevoie, bineinteles ca bateria acestuia sa reziste cat mai mult, aproape ca cea a unuia nou. Verifica bateria atunci cand vrei sa faci o asemenea investitie pentru a nu simti oarecare disconfort atunci cand folosesti laptopul, dar si pentru a nu fi nevoie sa cumperi alta noua.

Daca aspectele mentionate anterior iti sunt clare, cu siguranta vei face alegerea potrivita atunci cand te vei duce sa achizitionezi un laptop la mana a doua. Recomandarea mea ramane in continuare Goldnet Service, iar daca accesezi https://laptopsecond-hand.ro/ vei intelege si tu multitudinea de avantaje de care te poti apela daca achizitionezi produse din gama lor.

S-ar putea să-ți placă și...