Lifestyle Retail

Activitati de vara – exersam pictura si desenul

Cel mai adesea ne lasam dusi de valul rutinei si lasam la o parte activitatile ce ar putea relaxa. Vacanta de vara poate fi insa timpul perfect pentru o aventura in lumea culorilor, alaturi de copii. Pare o joaca de copil, insa are sanse sa devina momentul oportun pentru a starni o pasiune, a incepe un hobby, a descoperi un talent.

Chiar si fara sa fie o tehnica binecunoscuta, de simpla placere de a experimenta, aceasta experienta incepe cu cateva cumparaturi. In cadrul eshop-ului www.artistique.ro regasesti tot ce ai nevoie: culori de tot felul, inclusiv cele speciale pentru diverse tipuri de suport – lemn, sticla, textil, ceramica etc., decoratiuni ce pot fi personalizate, pensoane si alte accesorii.

Incearca si altceva

Ideea de a picta pe hartie ar putea sa il atraga pe copil la fel de mult ca atunci cand ii oferi sansa de a picta pe textile sau decoratiuni. Porneste de la ideea in sine ca este altceva, un alt tip de experienta. Pictatul cu mana, cu degetele poate fi chiar un stimul important pentru creativitatea celui mic, poate fi un bun exercitiu benefic pentru dezvoltarea motricitatii.

Pentru a incerca si o astfel de aventura vei avea insa nevoie de materiale propice. Regasesti la artistique.ro o colectie intreaga de produse dedicate creativitatii copiilor – inclusiv culori, kit pentru face painting.

O alta experienta recomandata si ceva mai diferita este modelajul cu materiale diverse, o alternativa la clasica plastilina. Tot aici regasim si pasta de modelaj, non toxica, usor de folosit.

Scoala de arta sau cum sa duci pasiunea la un alt nivel

Cand joaca devine mai serioasa, in sensul in care exista interes in a descoperi mai mult, daca cel mic isi doreste sa cunoasca tehnici si sa isi exerseze talentul, in vacanta de vara nu mai este presat de orar scolar. Cursurile de desen sau pictura, desfasurate online sunt o recomandare. Artistique.ro iti detaliaza aceste pachete de servicii si ce-i drept sunt nu doar variate, ci si interesante – cu optiuni inclusiv pentru toata familia.

Astfel de cursuri sunt recomandate incepand cu varsta de 5 ani. Preturile includ si materialele necesare, iar profesorul coordonator este de specialitate, parte din echipa Rembrandt Art School. Pot fi studiate tehnici precum pastelul, portretul, mandala si multe altele.

Acceseaza pagina mai sus mentionata si descopera noi motive sa incepi o activitate creativa alaturi de cel mic.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *