Diverse Servicii/Constructii

Administrarea asociatiilor de proprietari in Brasov este mai simpla cu Digital Property

Avand in vedere numarul tot mai mare de blocuri, administrarea este deseori un lucru destul de complicat. Cand vine vorba de administrarea unui bloc, de exemplu, lunar trebuiesc luati in vedere o multime de factori ce tin de partea tehnica, de cea contabila si nu numai.

Cel mai indicat ar fi, daca esti Presedinte de asociatie sau proprietar si simti ca nu te descurci asa cum ai vrut, sa ceri un ajutor de la cei cu experienta in acest domeniu. Pentru publicul brasovean, serviciile de administrare asociatii de proprietari pot fi oferite cu incredere de catre Digital Property.

Infiintata in 2018, Digitalproperty este o firma romaneasca specializata in domeniul administrarii Presedintilor de asociatii si proprietarilor. Ca furnizori premium de servicii, acestia le integreaza pe cele solicitate in materie de management al unui bloc intr-o platforma digitala de ultima generatie. Aceasta platforma este special conceputa pentru a permite asociatiei de proprietari sa verifice, la orice ora, situatia privind platile, datoriile etc.

Digitalproperty se ocupa de administrare contabila asociatii de proprietari Brasov si vine in ajutorul tau daca esti presedinte de asociatie sau proprietar de bloc, respectiv daca detii imobile inchiriate in Brasov si imprejurimi, dar nu locuiesti acolo, iar timpul nu-ti permite sa le administrezi singur. O garantie in plus o primesti datorita atestatului de administrator pe care tot membrii echipei il detin.

Indeplinirea demersurilor pas cu pas

Avand in vedere ca managementul unei proprietati este o misiune deosebit de importanta, trebuie sa respecti cateva sarcini:

  • Mentenanta tehnica
  • Urmarirea bunei desfasurari a administrarii

Pentru ca totul sa mearga ca pe roate, Digitalproperty se ocupa de toate ramurile administrarii: administrare contabila, administrare tehnica, casierie, punand la dispozitie avizier online de asemenea.

Avand in vedere ca totul se desfasoara in mediul online la Digitalproperty, se vor trimite notificari lunare catre asociatia de proprietari cu privire la plati si introducerea index. In cazul in care sunt datorii catre asociatie, acestea se pot plati, de asemenea, in mediul online.

In cazul administrarii asociatiei de proprietari, firma iti pune la dispozitie toate serviciile de care ai nevoie pentru a te scuti pe tine si pe ceilalti membri de o serie de sarcini. Digitalproperty verifica daca totul se conformeaza cu regulilei si legile actuale, daca fiecare are grija de proprietate, platesc utilitatile si sunt buni cetateni. Daca aceste reguli principale nu sunt respectate, automat se va intarzia cu platile diverse, iar in cazuri extreme se poate intrerupe si furnizarea principalelor utilitati datorita neplatii facturilor. Demersurile pe care echipa le face sunt pentru a impiedica aparitia acestor probleme.

Totusi, pentru a-ti mai usor sa-ti o idee despre ceea ce acestia ofera pot sa vezi aici toate serviciile oferite de catre Digitalproperty.ro.

S-ar putea să-ți placă și...