La palavre

Am nevoie de un masaj

Meseria de maseur este o meserie veche. Este practicata de catre oameni cu studii in domeniu, cu diplome acreditate, fie de catre persoane care au placere si inclinatie spre asa ceva. Diploma iti atesta teoria dar abilitatea mainilor o capeti prin practica asa o  sa ai talent ca in oricare alta mesesrie.

Cine nu isi doreste un masaj dupa o zi incarcata de munca sau atunci cand esti bolnav, sau poate doar sa te rasfeti sa te lasi pe mana cuiva care chiar stie cum sa-si faca foarte bine treaba. Sunt maseuri care isi ofera serviciile doar copilor, alti practica meseria doar pentru un venit suplimentar, eu i-asi numi maseuri ambulanti. Acestia merg la domiciliul solicitantului cu masa de masaj portabila si isi ofera serviciile. De regula maseuri trebuie sa aibe cunostiinte medicale, in special despre oase. Nu stiu daca cei care practica masaj erotic au nevoie se aprofundeze structura oaselor sau tot cei care practica masaj erotic au nevoie de studii in domeniu sau sa fie acreditati pentru a practica aceasta mesesrie. Cred ca nu, probabil trebuie sa faci un masaj cu finalizare, cum se mai spune masajului erotic.

Important de stiut ca atunci cand mergi sau chemi pe cineva sa iti faca masaj indiferent daca este masaj medical, masaj de relaxare sau de ce nu masaj erotic trebuie sa facem dus inainte de a incepe unul din aceste masaje. Cand ajungi pe masa de masaj nu trebuie sa ai pe tine lenjeria intima, decat daca esti la menstruatie, pentru ca aceasta lenjerie incurca maseurul iar tu vei fi acoperita, el nu are voie, nu are dreptul sa intreaca limitele. Daca simtiti ca ati fost atinsa indecent puteti cere sa se schimbe maseurul sau il puteti atentiona pe el. Asta daca v-a deranjat atingerile, daca nu v-eti spune nimic vor fi interpretate drept accept iar atingerile se vor repeta si vor fi cu siguranta si mai indraznete. Iar un masaj de relaxare se poate transforma foarte usor si foarte repede intr-un masaj erotic. De tine depinde ce iti doresti.

Deoarece relaxare este totala in timpul masajului, asta daca este facut corespunzator, sunt toate sansele sa adormi, pe cat posibil evitati somnul in timpul masajului. Indiferent cat sunteti de legat de telefon evitati sa sune sau sa vorbiti la el in timpul masajului, inchideti-l, altfel de ce mai veniti la masaj, care mai este rostul acelui masaj? Daca nu aveti un anume terapeut si fiecare masaj este facut de cu totul altcineva, indicat ar fi daca stiti ca nu suportati anumite uleiuri sa comunicati asta inainte de inceperea masajului. Evitati discutiile chiar cu maseurul in timpul masajului, sunteti acolo sa va relaxati, nu sa clevetiti ca la piata, un maseur profesionist stie asta si cu siguranta o sa ofere linistea si confortul pentru care platiti acea sedinta.

Daca ai reusit sa gasesti un maseur cu adevarat profesionist, care practica aceasta meserie de placere, care are inclinatie si har pentru asa ceva sa ti-i de el. Cu greu reusesti sa intalnesti astfel de persoane, pentru majoritatea banii primeaza.

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *