Sanatate

Artroza genunchiului – amelioararea simptomelor cu infiltratii speciale la Clinica Masaya

 

Cei mai multi obisnuiesc sa asocieze conceptul de acid hialuronic cu interventiile estetice, insa ceea ce se pare ca prea putini stiu este ca acesta este in fapt o solutie, un tratament pentru a ameliora o varietate de tipuri de artroze, de dureri articulare.

Sunt recunoscatori pentru aceste inovatii mai ales cei care se confrunta cu astfel de probleme, care experimenteaza simptome cu adevarat deranjante, dureroase, care practic le afecteaza calitatea vietii.

Iata deci de ce servicile care vizeaza infiltratii genunchi cu acid hialuronic pot prezenta astazi interes pentru un public larg, fara a trage concluzii pripite vizavi de acest interes. Sunt disponibile si in cadrul Clinicii Masaya, pentru moment suspendate din cauza pandemiei de coronavirus, insa care se vor relua odata cu ameliorarea situatiei. Citeste mai departe cateva informatii interesante cu privire la o astfel de interventie, legat de care poti cere o consultanta online in aceasta perioada unui specialist al clinicii.

Infiltratii cu acid hialuronic pentru artroza de genunchi?

Cum te poate o astfel de interventie scapa de durerile si disconfortul cauzat de artroza de genunchi?

Aceasta afectiune degenerativa, cronica poate fi amelioarata atunci cand este descoperita in faza incipienta, iar urmarea unor sedinte de infiltratii cu acid hialuronic la Clinica Masaya se poate dovedi un tratament eficient in acest sens. Este o solutie valabila in ceea ce priveste toate tipurile de artroza, dar mai in detaliu este de preferat sa discuti cu un expert.

Infiltratia cu acid hialuronic poate fi realizata in ideea de a ameliora afectiunea fara a ajunge la operatie, putand fi o varianta pe langa antiinflamatoare si analgezice. Despre acidul hialuronic oricine trebuie sa stie ca este o substanta secretata in mod normal de organismul nostru. Infiltratiile cu acesta intra-articular au rolul de a stopa degradarea articulara si totodata de a reduce din durerile resimtite de pacienti. In general, rezultatele sunt incurajatoare. Efectul unei astfel de interventii poate fi extins pana la cativa ani, incetinind degenerarea articulatiilor, asa cum se intampla in cazul artrozei.

Despre actiunea exacta a infiltratiilor asupra problemei poti citi informatii detaliate pe clinicamasaya.ro. Succint, acestea inhiba durerea, cresc mobilitatea, reduc inflamatia, protejeaza cartilajul osos si membrana sinoviala, lubrifiaza articulatia si reduc, in mod considerabil, din riscul de a fi necesara artroplastia. Ai in vedere ca astfel de rezultate le poti obtine daca artroza genunchiului este in faza incipienta. Deci e cazul sa te informezi deja legat de cum poti beneficia de o astfel de infiltratie.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *