La palavre

Atentie la roti!

Cred ca fiecare dintre noi s-a confruntat la un moment dat cu problema rotilor, fie ca acestea duceau un carut de cumparaturi , de spital sau de copii. Cel mai enervant lucru este atunci cand se blocheaza si ai impresia ca muti muntii din loc. In acel moment cumparaturile nu mai sunt o placere si dai sa iesi cat mai repede din magazin ca nu cumva sa faci febra musculara. De cate ori merg cu copilul la cumparaturi sau cu nepotelul , ma roaga sa il plimb cu acel carucior care are in fata o masinuta de plastic si un volan trantit pe mijloc.Evident pentru micuti este o placere insa pentru mine este un chin, pur si simplu. Imi spun in minte rugaciuni doar doar o uita de el si putem lua un carut normal pentru ca acestea sunt foarte prost gandite si montate . Sunt facute in asa fel incat sa se blocheaze rotile din 5 in 5 metri si sa te scoata din minti. Dar nu ai ce sa faci , daca micutul cere sa fie plimbat , tati ii face poftele chit ca mai devreme sau mai tarziu il apuca durerile de brate. Placerea copilului primeaza intoatdeauna.

Alte roti buclucase sau de care am avut eu parte sa zic asa sunt rotile de la paturile de spital. Nu doresc nimanui sa ajunga pe paturile de spital. Insa cand se intampla se intampla si in acel moment nu esti tu cel care sa iti impui punctul de vedere in ceea ce priveste patul de spital si conditiile in care esti silit sa stai in timpul internarii.

Cat timp am stat in spital am avut in salon cu mine un pacient care a avut ghinionul de a fi asezat pe un astfel de pat buclucas. De ce zic asta? Saracul dupa ce ca avea ditamai taietura pe burta din capul pieptului si pana jos si numai ce se mobilizase si el si reusise sa se dea jos din pat sa faca cativa pasi si sa se puna pe picioare incet incet, cand a dat sa se urce la loc, patul pur si simplu i-a alunecat de sub trunchi si in doua secunde a fost jos pe ciment. M-am speriat groaznic si imediat am fost langa el sa-l ajut sa se ridice. Intre timp a venit si o infirmiera si am reusit sa il punem pe om la loc in pat. Rotile erau defecte si nu  puteau fi blocate.

Cei de la conducerea spitalului si cei la de hipermarket ar trebui sa intre pe www.tente.com/ro-ro si sa schimbe in cel mai scurt timp rotile buclucase cu unele noi.

 

 

 

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *