La palavre

Auto online

Incredere , seriozitate , promtitudine , calitate cuvinte care trebuiesc sa defineasca un site de cumparaturi online .

De ce oamenii cumpara produsele mele online? Stiu sa ofer seriozitate inainte de orice . Produsele aflate pe site – ul meu online sunt de calitate . Se ofera garantie , pot fi returnate daca nu corespund cerintelor clientului . Sunt livrate in termenul stabilit in conditii optime . Astfel clientul incepe sa aibe incredere in serviciile oferite de site – ul meu online . Toate acestea insumate inseamna seriozitate . Nici odata un produs expus nu v–a fi altceva decat ceea ce primeste clientul . Produsele au descriere detaliata , existand poze pentru a putea fi vizualizate , pot opta pentru unul sau mai multe produse , pot vizualiza cosul de cumparaturi , unde daca intre timp s – au razgandit pot sterge produsul definitiv sau pot modifica cantitatea dorita .

Asa cum mergi sa faci cumparaturi intr – un magazin , asa trebuie sa te simti cand faci cumparaturi online , doar ca e mai confortabil , fara stresul cozilor , a aglomeratiei din magazine , a traficului infernal , a statului la semafor .

De ce  oamenii cumpara produsele mele online ? Pentru ca site – ul meu online este o suta de magazine intr – unul singur . Pentru ca poti gasi tot ce te intereseaza . Marfa este diversificata . Poti gasi de la surubelnite la vopsea pentru par , de la mobila la la produse de panificatie , de la flori la decoratiuni interioare .

Sau daca vrei sa iti comanzi pese auto pentru masina ta la mana doua sau chiar noi poti cauta pe site uri gen autoon.ro  aici poti gasi persoane fizice care isi vand piesele din dezmembrari sau de la persoane fizice autorizate, poti sa negociezi cu respectivi preturile si chiar si livrarea unii iti pot oferi chiar si garabtie.

Site ul specificat este unul pe care iti poti cauta foarte usor cerintele, iti alegi producatorul, modelul si categoria din care piesa face parte.

Aca cum am mai spus poti alege piese la mana doua din dezmembrari, piese noi sau poti cauta chiar si promotii, de pinde de noroc.

Un lucru foarte important care ii vizeaza si pentru care clientii nostri acorda o mare atentie este ca plata online sa fie securizata .

Pentru a fi cat mai aproape de cerintele clientilor avem diferite chestionare . astfel putem afla ce nemultumiri sau ce dorinte au .

Multi functioneaza inca pe sloganul „CLIENTUL NOSTRU ,STAPANUL NOSTRU” , cred si vad inca acest lucru unul foarte bun.

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. de acest site habar nu aveam …l-am vizitat si pare extrem de interesant!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *