A-Bike Electric
Tehnologie

Bicicleta electrica A-Bike Electric

Bicicletele electrice sunt o binecuvantare pentru lumea din zilele noastre: pot extinde gama de biciclete pe care le poti conduce, pot oferi impuls atunci cand vine vorba de terenuri deluroase, determinand ca bicicletele sa poate fi accesibile si pentru oamenii cu diferite dizabilitati sau care au varste mai inaintate. Cu toate acestea, bicicletele electrice au tendinta de a fi mai grele decat cele normale.

De aceea A-Bike Electric este atat de spectaculoasa si de interesanta, fiind cea mai usoara si cea mai compacta bicicleta produsa vreodata, semanand cu orginala A-Bike a Sir Clive Sinclair, care a fost una din cele mai mici si cele mai usoare biciclete realizate vreodata. Sinclair a lucrat impreuna cu designerul Alex Kalogroulis pentru bicicleta originala, iar Alex a reusit sa lucreze la versiunea electrica. Se strange in mai putin de 10 secunde si are unele specificatii absolut uimitoare.

Specificatii A-Bike Electric

Poate atinge o viteza de pana la 25 km/h, iar bateria se incarca in numai 2,5 ore. De asemenea, bicicleta electrica are o greutate de 12 kilograme si poate avea o capacitate de a sustine persoane cu o greutate de pana la 100 de kilograme. Frumusetea acestei biciclete consta in flexibilitatea de care dispune. Nu este nevoie ca bicicleta sa fie legata de un stalp cu ajutorul unui lant, ci poate fi luata impreuna cu biciclistul deoarece este foarte usor de pliat.

Cu toate acestea, exista si unele aspecte negative ale acesti biciclete electrice: rotile de mici dimensiuni se caracterizeaza prin instabilitate, iar la o viteza mai mare de 10 km/h, biciclistii au nevoie de o concentare mai mare la echilibrul care trebuie sa il aiba pe bicicleta.

Originalul A-Bike are roti cu dimensiunea de 6 inch, si cu toate acestea o multime de biciclisti sustin ca acestea sunt foarte mici. Asadar, A-Bike Electric este o versiune mai imbunatatita care vine cu roti de dimensiuni de 8 inch, astfel ca, prezinta o stabilitate mai mare pe sosele decat A-Bike original. A-Bike Electric este o experienta de ciclism unica indeosebi din cauza faptului ca pedalatul este mult mai usor acum datorita asistente de putere electrica.

 

S-ar putea să-ți placă și...