Retail

Biroul de acasa sau cum sa lucrezi in confort in intimitatea casei

Suntem dependenti de mai tot ce inseamna ecrane, de telefoane si laptopuri. Daca nu vorbim despre placerea din timpul liber, atunci vorbim de necesitatea de a fi conectati prin prisma job-ului. Confortul absolut va insemna investitia intr-un birou si un scaun potrivit.

Desi avem tendinta de a minimaliza importanta acestor elemente, cel putin cand vine vorba de dotarile de acest gen facute in propria casa, un birou potrivit pentru pc va asigura ca vom avea si postura corecta. Este un lung sir de efecte: postura gresita, dureri de spate, de cap si nu numai.

Investeste rentabil cu piesele de mobilier de la Unic Spot

Acasa esti conditionat de stilul designul interior, de spatiu, poate chiar si de buget. Dar un birou si un scaun potrivit nu trebuie sa te coste o avere. La Unic Spot vei gasi variante optime pentru toate preferintele. Daca esti genul care lucreaza la laptop stand in pat, cauti pozitia comoda stand pe canapea, atunci vei prefera cel mai probabil o masuta adaptata. In stocul de la Unic Spot regasim variante simple albe sau negre, cele imprimate de asemenea.

La capitolul birouri calculator poti alege intre masa de stil vintage sau clasicul birou, cu spatii de depozitare de tip sertar sau cu separator pentru tastatura. Simpliste, acestea se vor potrivi negresit in orice decor.

Cat priveste completarea si anume scaunul de birou potrivit ai de ales de asemenea dintr-o varietate de modele. Prefera pe cele ergonomice, ajustabile la inaltime, cu manere suport pentru brate. Pasionatii de gaming regasesc aici scaune speciale. Investitia in acest element este una esentiala, daca ne gandim ca jocurile de orice fel ar fi ele dureaza destul de mult, asadar pozitia incorecta intr-un scaun oarecare nu va permite confort, placerea jocului. Scaunele gamer se diferentiaza mai ales prin suportul retractabil pentru picioare.

Preturile sunt accesibile, in functie de ce anume prefera fiecare. Un scaun de birou cu functii decente, cu piston, reglaj pe inaltime, directorial  poate costa in jur de 400 de lei.

Daca in alte cazuri esti oarecum fortat sa te multumesti cu ce este, in ceea ce priveste confortul de acasa ti-l faci cu mana ta. Prefera variante de calitate, de scaune si masa pentru pc, evitand ulterior durerile de spate – printre cele mai frecvente consecinte ale posturii necorespunzatoare. Ofertele curente si stocul produselor de interes le gasesti in detaliu in cadrul paginii oficiale, unicspot.ro.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *