La palavre

Bucataria

Imi place sa gatesc foarte mult, fac diverse mancaruri, le inventez atunci pe loc, daca ma pui sa repet reteta nu sunt convins ca o sa scot acelasi fel de mancare, sotia in schimb este stangace la gatit mancaruri, dar are si ea o latura dulce, face prajituri minunate,iti lingi degetele de fie care data.

Cumnata mea il mai aduce pe cel mic pe la noi cand are treaba iar eu il iau cu mine la bucatarie sa ii prepar ceva, cand ne vede sotia innebuneste, stie ca iar o sa intoarcem bucataria cu fundul in sus si de cele mai multe ori prefera sa ii pregateasca ceva de mancare pana sa ajunga el la noi sau mai sunt cazuri cand intra ea in bucatarie iar pe noi ne trimitem sa ne apucam de gatit pe internet. Cel putin pe net pe diversele joculete de gatit nu mai esti nevoie sa pierzi ore ca sa faci curatenie.

Este si acest lucru unul bun pentru ca scapi cu bucataria curata, dar in acelasi timp este bine pentru cel mic ca el sa simta si sa guste ce face. Cu fratele meu nu prea se joaca in bucatarie sau pe internet pentru ca el este mai putin prezent in viata copilului din cauza jobului, dar asta e viata trebuie sa aduca si cineva bani in casa.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *