La palavre

Cainele meu

De 14 ani sunt stapanul unui canine de talie mare, o corcitura intre un ciobanesc german si schnauzer urias. Cand l-am primit si am mers cu el la veterinar era mic avea cam 2 luni maxim, cei de la cabinetul veterinar mi-au zis ca nu este nici o rasa, ca este maidanez, mie tot nu imi venea sa cres ce imi tot spunea cel de acolo, oricum am ajuns la comcluzia ca multe pet shopuri sunt degeaba. Au deschis pentru a scoate un profit si nu s-au grabit sa aiba si angajati calificati in acest domeniu.

Cand a mai crescut cainele, la unul dintre vaccinuri dar la cu totul alt cabinet, am intrebat iar ce rasa este cainele iar acestia dupa ceva cercetari mi-au zis ca 100% ciobanesc german nu este pentru ca, cainele meu era negru complet mai putin labele, acestea fiind de culoare galbena ca la ciobanesti germani, ca s-ar putea sa fie o imperechere intre o catea ciobanesc german si schnauzer urias pentru ca, cainele meu are pieptul mult mai mare fata de un lup putin mai inalt dar si mai supt la burta exact cum este schnauzer.

Tot cei de la farmacia veterinara mi-au recomandat sa il hranesc cu royal canin pentru ca are un aport de vitamine crescut fata de mancarea obisnuita, ca il ajuta la dezvoltare si o sa aiba si blana mai lucioasa, lucru pe care il pot confirma.

Cred ca am cel mai tampit si mai neastamparat caine, este innebunit dupa zapada, iarna alearga prin zapada, se arunca prin ea, o musca, incearca sa prinda fulgi, intr-o iarna am patit cu el o belea din cauza asta. Patrupedul meu nebun nu a mai fost atent pe unde alearga si ce face cand se joaca si a intrat cu capul intr-un geam pe care la spart. Victima Max, s-a ales cu o taietura deasupra arcadei, l-am urcat imediat in masina pe care mi-a umpluto de sange si m-am dus cu el la cabinet, unde i-au facut o anestezie ca sa il poata curata si pansa. Dupa o ora cam cat a durat interventia, cat l-au curatat si cusut l-am dus acasa. A doua zi avea iar chef de joaca, a si uitat prin ce a trecut.

E foarte frumos sa ai un caine sau o pisica, de fapt e frumos sa ai un animal, trebuie sa ai grija de el, sa te joci cu el. e ca si copilul tau doar ca nu este in stare sa iti spuna ce doreste sau ce il doare.

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *