La palavre

Când arăţi bine, te simţi bine!

Când arăţi bine, te simţi bine!

Ştim cu toţii că timpul esTe cel mai mare duşman al nostru. Fiind crud şi nemilos, timpul ne răpeşte tocmai lucrurile pe care le iubim cel mai mult, ne fură frumuseţea şi persoanele dragi. Dar din fericire inventivitatea şi creativitatea umană a reuşit să găsească o modalitate prin care să păcălim un pic timpul, şi anume: chirurgia estetică, respectiv chirurgia plastică. Astfel medicii esteticieni pot face ridurile să dispară că prin minune.

Ridurile sunt unele din cele mai nesuferite moduri în care timpul ne poate spune că nu suntem veşnici pe acest pământ. Dar din fericire echipa de medici din clinica Dr. Renert Gad ştiu cum să folosească echipamentele performanţe din dotare şi să te scape repede şi eficient de riduri.

Cum tratează Clinica Dr. Renert Gad ridurilor? Prin mai multe metode:

  1. Umplerea temporară a ridurilor cu acid hialuronic

  2. Tratamentul ridurilor de expresie cu Dysport

  3. Umplerea permanentă a ridurilor cu micropicături de silicon

  4. Tratamentul ridurilor cu laser Co2 fracţional

  5. Tratamentul ridurilor cu E-Matrix

Şi dacă nu ştii care tratament este cel care ţi se potriveşte, esteticienii de la clinica Dr. Renert Gad îţi vor recomanda pe acela care se potriveşte nevoilor tale. Pentru că mulţumirea clienţilor este unul din scopurile principale ale clinicii. Pentru mai multe detalii despre serviciile şi produsele pe care clinica le prestează şi le oferă clienţilor ei, despre preţuri sau informaţii despre ce presupune un anumit tratament, accesaţi renert gard.

Când eşti fericit se vede, la fel se întâmplă şi atunci când eşti frumos. Emani prin toţi porii şi vrei să le dai şi altora din frumuseţea ta, asta dacă ea s-ar putea transfera atât de simplu de la un om la altul. Şi nu uita, când arăţi bine te simţi automat şi mai bine.

S-ar putea să-ți placă și...