usa interior specialdoors.ro
Retail Sfaturi

Cateva sfaturi in alegerea usilor de interior potrivite

Cand vine vorba despre casa, despre caminul nostru in general, trebuie precizat ca acesta ar trebui sa ne reflecte gusturile si personalitatea. In momentul in care alegem sa ne decoram casa, sa stabilim fiecare detaliu ce tine de aceasta, avem ocazia practic sa ne punem amprenta personala asupra fiecarui coltisor din aceasta.

Fiecare element ce se regaseste in casa noastra ar trebui sa fie ca o parte din noi, transpusa in elementele folosite. Fie ca vorbim aici de culoarea peretilor, de mobilierul ales, de tamplaria folosita, de usile montate sau de obiectele de decor, toate acestea contribuie la formarea unui tot unitar al gusturilor si preferintelor noastre.

Daca e sa ne referim strict la usi, putem afirma ca acestea au puterea de a schimba total aspectul unei case. Cum? Prin modelul ales, culoare, dimensiune etc.

Cum alegem cele mai potrivite usi de interior?

In primul rand, in cazul in care nu suntem prea priceputi in acest domeniu, este indicat sa apelam la sfatul unor specialisti. In acest sens, echipa de consultanti de la Special Doors ne vine in ajutor cu sfaturi si indicatii in ceea ce priveste alegerea usii potrivite pentru casa noastra.

Cu siguranta primul aspect in functie de care vom alege usile va fi dimensiunea acestora. In functie de spatiul disponibil alegem marimea care se potriveste.

O alta caracteristica de luat in considerare este izolarea. Fie ca vorbim aici despre izolarea termica (transferul de temperatura in si in fara incaperii sa fie cat mai redus) sau despre izolarea fonica (transferul zgomotului din incapere in afara ei si invers), acestea sunt posibile in mare parte datorita materialelor folosite la „captusirea” interioara cu spuma poliuretanica, strat izolant sau vata minerala, dar si datorita grosimii usii alese.

Alegem usile de interior si in functie de culoare. De obicei, tindem sa optam pentru aceeasi culoare pe care o are tamplaria sau parchetul, dar specialistii recomanda ca nuanta folosita sa fie din aceeasi gama de culori, nu neaparat fix aceeasi culoare.

Designul usilor alese ar trebui sa se incadreze in arhitectura si stilul general al casei. Daca alegem sa mergem pe stilul rustic de exemplu, nu ar fi indicat ca usile sa aiba un design contemporan si invers.

Magazinul online specialdoors.ro pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de modele de usi de interior, din care cu siguranta le vom gasi si pe cele ce ni se potrivesc.

Fie ca vorbim aici despre modele simple sau dintre cele mai complexe, paleta de culori si de modele este foarte variata si pentru orice buzunar. Vezi aici modele de usi interior disponibile in cadrul magazinului!

De asemenea, tot in cadrul magazinului Special Doors, vom regasi si modele de usi metalice special concepute pentru a completa perfect design-ul casei noastre.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *