persoana de succes
Diverse Sfaturi

Ce fac oamenii de succes inainte de culcare

Care ar fi cele mai bune lucruri de facut inainte de culcare? Este vorba de cateva obiceiuri benefice, pe care le-am invatat singuri si pe care le putem urma pentru a avea mai mult succes in continuare. Acest sistem il aplica persoanele de succes pentru a putea continua ascensiunea atat la nivel profesional cat si personal.

Activitatile pe care le poti intreprinde inainte de a merge la culcare si de a-ti reincarca bateriile pentru urmatoarea zi ar fi cele enumerate in continuare.

1. Citeste. Poate cu unele exceptii, insa aceasta activitate este preferata de foarte multe persoane de succes inainte de a se odihni, chiar daca este vorba de o ora, o jumatate de ora sau doar cateva minute. Citind iti imbogatesti cunostintele, iti dezvolti vocabularul si poti gasi chiar idei pentru rezolvarea problemelor cu care te confrunti.

2. Reflecteaza asupra zilei ce tocmai a trecut. Analizeaza-ti deciziile bune si mai putin bune pe care le-ai luat in ziua respectiva, recompenseaza-te pentru punctele forte si gaseste cum ai putea imbunatati punctele mai putin reusite.

3. Oamenii de succes petrec inainte de culcare timp cu familia. Poate ca intreaga zi au fost plecati, au avut un program agitat si nu au avut timp nici macar sa schimbe doua vorbe cu cei dragi. Este momentul perfect pentru a recupera.

4. Inchide-ti telefonul! Cu siguranta emailurile vor continua sa curga, alertele vor continua sa vina, insa nu trebuie sa lasi asta sa iti deranjeze somnul. Odihna este foarte importanta, pentru ca altfel nu poti functiona cum trebuie ziua urmatoare.

5. O persoana de succes, pe langa toate aceste lucruri enumerate mai sus, mai face un lucru inainte de culcare: isi planifica urmatoarea zi. Chiar daca nu scrie pe o hartie toate lucrurile pe care le are de facut, o mica organizare mintala a acestora ajuta foarte mult pentru stabilirea prioritatilor ziua urmatoare.

Lista poate continua la nesfarsit, pentru ca fiecare dintre noi are propriile secrete care il ajuta sa se pregateasca pentru urmatoarea zi. Poate ca ar trebui sa adoptam cateva din aceste obiceiuri totusi.

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *