David Beckham
Diverse La palavre Sport

Ce mai frumosi barbati din lumea sportului

In mod normal, sportul implica activitatea fizica a unei persoane. Asadar, este perfect normal ca toti sportivii sau atletii sa aiba un corp atragator. Este nevoie mai mult decat de un aspect fizic placut pentru ca un sportiv sa ajunga un adevarat star. Fie ca sunt jucatori buni sau nu, unii dintre acestia pot fi definiti ca fiind cei ai frumosi barbati din lumea sportului.

Ronaldo pe numele sau intreg Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro, este un jucator de fotbal celebru de origine portugheza si este capitanul echipei nationale a Porutugaliei. Ronaldo este considerat unul din cei mai buni fotbalisti din toate timpurile. In trecut, Ronaldo a avut relatii cu fotomodelele engleze Alice Goodwin si Gemma Atkinson, iar din anul 2010 pana in ianuarie 2015 a fost intr-o relatie cu fotomodelul rus Irina Shayk.

Rafael Nadal este un jucator profesionist de tenis si este considerat a fi unul din cei mai buni jucatori ai tuturor timpurilor. Nadal a castigat paisprezece turnee de Grand Slam avand o serie de 32 de victorii consecutive in 2008.

Ricardo Izecson dos Santos Leite pe scurt, Kaka a fost nascut in Brazilia si provine dintr-o familie instarita. Este un jucator de fotbal si face parte din echipa nationala a Braziliei. Kaka este al doilea cel mai scump jucator al tuturor timpurilor,  fiind depasit doar de transferul de 75 de milioane € al lui Zinedine Zidane.

David Beckham pe numele sau intreg David Robert Joseph Beckham este un jucator de fotbal britanic. Beckham este pe jumatate evreu si a avut debutul in anul 1992 la varsta de 17 ani la echipa Manchester United. Beckham apare in Topul 100 FIFA al celor mai mari fotbalisti in viata in viziunea marelui Pele. In prezent este casatorit cu Victoria Beckham, care in trecut a fost cantareata in trupa celebra Spice Girls, iar impreuna au patru copii.

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *