La palavre

Ce poti face impreuna cu partenerul de viata pe perioada pandemiei?

Te-a luat si pe tine prin surpindere aceasta autoizolare, nu? Probabil nu te asteptai ca vei trai astfel de vremuri si implicit toate planurile tale din urmatoarea perioada vor fi date peste cap. Sa nu faci o drama din asta – pana la urma este vorba despre sanatatea ta, ea este in joc acum.

Daca ai ales si ai avut posibilitatea de a te autoizola cu partenerul de viata, atunci te poti declara o persoana norocoasa. Acum ai mai mult ca niciodata timp pe care sa il investesti in relatia voastra, timp ce poate fi petrecut cel mai frumos in doi.

Activitatile de cuplu devin monotone dupa un timp?

Cred ca tot ce ni se intampla trece dupa o perioada de timp in sfera banalului, nu ne mai fascineaza ca odata. Asta se intampla si cu activitatile de cuplu – sunt super interesante la inceput, insa realizate la nesfarsit, fiind mereu acelasi, devin banale.

Pentru a nu trece de la activitati neinteresante desfasurate in doi la monotonie in viata de cuplu, iti recomand sa nu transformi fiecare zi intr-o rutina. Mai exact, incearca mereu sa surprinzi, sa vii cu propuneri de activitati ce pot aduce un zambet pe buze, mai pot alina din durerea de pe urma autoizolarii.

Esti o persoana deschisa la nou? Atunci poti incerca masajul erotic pe perioada pandemiei. Poate acest tip de masaj nu a fost punctul tau forte pana acum sau poate nu ai avut curaj sa explorezi aceasta latura, insa acum ai putea sa o faci.

Artemis Masaj, salon de masaj erotic din Bucuresti, te asteapta in cadrul site-ului sau oficial pentru a-ti oferi cateva sfaturi cu privire la tehnicile de masaj erotic pe care sa le incerci acasa, impreuna cu partenerul de viata. Bineinteles, dupa ce toata aceasta pandemie va lua sfarsit, iti poti programa o sedinta de masaj erotic in cadrul salonului pentru a simti pe propria piele ce inseamna aceasta tehnica de masaj, realizata cu profesionalism.

Insa pana atunci, pe masajclub.ro regasesti blogul salonului de masaj erotic. Iti poate fi o buna sursa de inspiratie in cazul in care, dupa cum am spus, masajul erotic nu facea parte din activitatile tale de interes pana in momentul de fata.

Tehnicile nu sunt greu de pus in practica, pentru ca nu e nimic complicat la o sesiune de masaj erotic. Tot ce ai de facut este sa iti las emotiile deoparte, sa nu fii pudic caci pana la urma vorbim de persoana cu care ai ales sa iti petreci restul vietii si sa dai frau liber dorintelor.

Poti anima atmosfera cu o sampanie pe care o poti folosi si pentru a realiza masajul. Maseuzele de la Artemis folosesc sampania in cadrul unor sedinte de masaj erotic, deoarece poate deveni elementul declansator al tuturor dorintelor. Sa nu mai vorbim ca, pentru ca atingerile sa fie si mai profunde, poti opta pentru uleiul de argan sau orice alt ulei de corp.

Te invit acum sa accesezi masajclub.ro si sa inspectezi cu atentie totalitatea serviciilor aflate sub semnul erotismului, servicii din care iti poti inspira sesiunile de masaj erotic de la tine acasa.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *