stoauto.ro
Auto Diverse Sfaturi

Ce trebuie sa stii cand cumperi piese auto online

Sectorul online s-a dezvoltat extrem de mult in ultima vreme. Putem vedea asta cu propriii ochi, putem observa cum indiferent de domeniu, orice companie in ziua de astazi trebuie sa aiba si o prezenta online. Ofertele prind mult mai bine, preturile sunt mai reduse, calitatea este ceea ce se ofera pentru ca altfel afacerea are de suferit.

Indiferent de nisa pe care activeaza un magazin online, in calitate de consumator trebuie sa ai in vedere cateva aspecte. Sa spunem ca ai nevoie de piese auto pentru masina ta. Nu vrei sa pierzi timpul mergand prin magazine si cautand prin reprezentante piesele potrivite, astfel faci cateva cautari online. Ceea ce gasesti trebuie sa iti inspire incredere, un astfel de caz este reprezentat si de magazinul online de piese auto StoAutoRo.

Nu foarte multe persoane apeleaza la achizitia online de piese auto, in majoritatea cazurilor din motiv ca nu cunosc exact avantajele oferite. In primul rand se economiseste timp, bani si combustibil. Nu mai trebuie sa mergi la zeci de magazine in care ai sansa sa nu gasesti pe stoc piesa dorita. De asemenea nu mai astepti cate doua-trei saptamani pana iti ajunge prin comanda piesa ceruta la reprezentanta sau magazin de piese auto, ci o comanzi direct online si iti poate fi livrata chiar in 24 de ore.

Un alt avantaj oferit de magazine online de piese auto precum StoAutoRo il reprezinta faptul ca piesele oferite ajung sa fie cu pana la 20% mai ieftine fata de cele achizitionate direct din magazin. Piesele oferinte sunt originale, trebuie sa alegi ceea ce cauti in functie de filtrele oferite: dupa marca de autovehicul, dupa model, dupa anul de fabricatie ori in functie de caracteristicile specifice piesei cautate. Spre deosebire de piesele auto aftermarket ori cele second hand, piesele originale garanteaza o durata de functionare mai indelungata si eficientizeaza astfel costurile cu intretinerea si reparatiile autoturismului.

Costurile de transport reprezinta un alt lucru de care trebuie sa tina cont orice cumparator de piese auto online. In majoritatea cazurilor, astfel de magazine ofera chiar livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc o anumita valoare.

Cat de urgent ai nevoie de o anumita piesa? In magazin sau reprezentanta ti se spune ca ajunge intr-o saptamana, dar nu poti sa astepti atat. Alegi astfel optiunea online, iar piesa iti este livrata in 1-2 zile lucratoare.

Toate aceste lucruri trebuie sa le cunoasca oricine alege varianta achizitiei de piese auto online. Avantajele sunt multiple, se economiseste timp si de cele mai multe ori chiar si bani, astfel aceasta varianta poate fi solutia potrivita oricand pentru intretinerea autovehiculului proprietate personala.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *