salus it 600 smart home
Sfaturi Tehnologie

Ce trebuie sa stii despre sistemul Salus Smart Home

Pentru cei care se gandesc la o investitie la sistemul de incalzire al casei si implicit la un control absolut al acestuia trebuie spus ca ceea ce propune Salus este demn de luat in seama. Mai precis, sistemul Smart Home este in masura sa ofere control extins al surselor de caldura din casa, pentru maxim de eficienta si rentabilitate.

Iata ce trebuie sa stie utilizatorii si cei interesati de Salus iT 600 Smart Home:

  • Salus iT 600 Smart Home poate controla incalzirea prin pardoseala – daca exista – si cea din calorifere. Avantajul va fi clar cel de a economisi caldura cand cele doua metode se echilibreaza ca temperatura, consumul este exact cat trebuie pentru a reda temperatura ambientala dorita.
  • Poate include senzori pentru usi si/sau ferestre, pentru ca in momentul in care functioneaza caldura sa nu se inregistreze pierderi. Asadar, in cazul in care se depisteaza o usa sau un geam deschis, termostatul avertizeaza situatia.
  • Configurarea sistemului se poate realiza foarte simplu, online. Implica si o aplicatie insa se poate monitoriza si pe pagina web. Cu alte cuvinte, pentru cei care nu insista pe partea de tehnologie avansata ce permite control chiar si de la distanta si totul se intampla prin aplicatia instalata pe telefon, aceste functii se pot realiza si prin intermediul conexiunii la internet, folosind o tableta sau un PC.
  • Sistemul acesta poate gestiona si consumul de energie electrica, caci include si prize inteligente. Se poate completa kitul cu cat mai multe dispozitive de acest gen, pentru intreaga casa. Cu alte cuvinte, pe langa Starter Pack, se pot adauga si alte produse din gama lor, care sa completeze cu nevoile utilizatorului.
  • Termostatul aferent acestui sistem este de tip 4 in 1. Acesta poate actiona drept termostat programabil, poate fi de asemenea termostatul de comanda al grupului sau poate fi si cel de comanda pentru apa calda. Include de asemenea si un mod de vacanta, pentru a face economii maxime cand utilizatorul este plecat de acasa.
  • Semnalul este unul foarte bun. Daca utilizatorul are o casa de suprafata foarte mare si isi doreste acuratete maxima la comenzile facute din termostat catre centrala, sistemul poate include si un repetitor, menit sa amplifice semnalul de retea.
  • Controlul caldurii poate fi individual. Nu trebuie sa depinda dorinta si confortul unui utilizator cu toata casa. Pentru fiecare incapere in parte se poate seta orice tip de caldura, la orice nivel dorit. In acest caz, sistemul se va completa cu capete de termostat pentru controlul individual al radiatoarelor.

In concluzie, cand vine vorba de confortul casei si cand se doreste si sa se tina cont de un consum rezonabil de caldura, un sistem precum cel de la Salus, iT 600 Smart Home, reprezinta maniera facila si investitia recomandata. Este acel tip de sistem de clasa moderna ce tine cont de o tehnologie complexa, pusa in slujba utilizatorilor.

Pentru ca astfel de investitii nu se fac atat de des, este bine de gandit pe termen lung; asadar Salus Controls ofera solutia de actualitate, ce va deveni tot mai populara in viitor.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *