La palavre

Clipe de poveste

In tinerete sotia a lucrat la o firma care oferea entertainment pentru cei mici. Ofereau mascote, topogane gonflabile , trambuline, diverse jocuri care ii captivau pe cei mici dar si ursitoare pentru botez . Tin minte ca mergeam sa o ajut pe sotie cand aveau de organizat diverse evenimente. Era foarte frumos sa te jocu cu copii , te distrai doar ca eu aveam o nemultumire, zgarcenia patronilor de a nu angaja personal. Cum sa lasi o fata sa iti care topoganul acela care ra foarte greu sau suflantele care nu erau tocmai noi si aveau cred ca 30 de kg una singura. De obicei era un singur om la topogan, omul acela se ocupa si de face painting. Pai ori ai grija de cei mici sa nu se loveasca ori stai si ii pictezi.

Dupa cateva luni de munca unde parca erai sclav pe plantatie sotia i-a zis patroanei ca nu mai vine pentru ce a asteptat de atat timp sa semneze un contract de munca, sa stie si ea ca are un program. Nu cand este sunata sa fie drepti la apel acolo unde vrea patronul. Fosta sefa a inceput sa faca crize cand a auzit ca nu mai vine, a inceput sa ii ordone ca ea trebuie sa se prezinte acum intr-un anumit loc iar daca nu se prezinta ii va incheia contractul cu litera “i”. Intrebarea noastra a fost , care contract daca nu s-a semnat nimic si sincer mai bine ca nu a existat un asemenea contract.

Dupa ce a renuntat la acel loc de munca a reusit imediat sa se angajeze la o mare banca atat din judet dar si din tara ca operator introducere date.

Acum stau si ma gandesc ca peste o luna o sa mi se nasca copilu si o sa trebuiasca sa apelez si eu la o firma care sa imi ofere ursitoare pentru botez. Dar cu siguranta nu voi apela la firma unde a lucrat sotia. Am vazut pe google diverse anunturi cu aici ursitoare pentru botez care ofera momente unice si magice, care au momente artistice deosebite si ofera diverse pachete dar ca bonus si o poza cu cel mic.

Am observat ca unele firme ofera chiar si propria instalatie de sonorizare cu diverse pachete care includ, pe langa ursitoarele bune, o ursitoare rea, ingerasi, zane, cadouri norocoase pentru bebelusi dar si multe alte surprize nu ca la firma unde a lucrat sotia care nu oferea mai nimic, veneau trei fete care recitau dupa o foaie. Degeaba se straguiau ele sa faca ca spectacolul sa fie mai frumos daca nu aveau cu ce iar de spectacol erau anuntate cu cateva ore inainte de botez.

Aveti mare grija la ce firma apelati ca sa va ofere un moment unic in viata dumneavoastra alaturi de copilul dumneavoastra, eu va recomand cu caldura sa apelati la momente-magice.ro unde puteti observa ce veti primi pentru bani dumneavoastra, dar veti avea parte si de o echipa de profesionisti. Distractie placuta alaturi de micutul vostru.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *