La palavre

Cum “like” mi-a schimbat viata

Salut.

Pana la aparitia Facebook feedbackul era real. Ori scriai un mesaj personal omului ori ii scriai un comentariu in public.

Dar mintea diaboliceasca a lui Zuckerberg a schimbat totul.

Peste tot:

  • da un like
  • nu hai pune-un like
  • si-i om, da un like
  • daca dai like, iti dau si eu
  • da like si o sa castig un premiu
  • ia da sa dau un like, poate mi-a da si ea
  • decat sa scriu un comentariu, dau like
  • ca sa nu supar omul, dau like
  • oho si stire, trebu obligator de dat like(da’ stirea e despre un omor violent sau altceva)

Sunt oameni care scriu pe blog si daca nu iau like se considera discriminati sau ca ceilalti nu sunt prieteni cu el…

Sunt oameni care uploadand o fotografie pe Facebook si nu i-au like, incep sa stearga din friends si sa scrie statusuri de suicid.

Sunt oameni care daca nu iau suficiente likeuri pentru a castiga un premiu de la o oarecare firma de Work&Travel, considera concursul un cumatrism, desi el fix asa facea.

Sunt oameni care au in prieteni oameni care nu prea ii plac si nu pot face nimic cu asta – na, sunt prieteni. De aceea se simt obligati sa dea like la multe tampenii pe care le scrie prietenul neprieten.

Sunt oameni care dau like pentru a agata o fata. Fetele dau si poke. Asa am cunoscut-o eu pe sotia mea. Prima data am vazut-o pe facebook, si m-am indragostit de ea la prima vedere.  Ei bine bine dar cum sa fac sa intru cu ea in vorba. Sa o descopar. Mama mea era reprezentat la o firma de produse cosmetice, am aflat de la ea ca fata de care m-am indragostit este si ea si culmea mergea sa isi ridice coletul din acelasi loc ca si al mamei mele. Asa ca nu am stat prea mult pe ganduri si am inceput sa ma implic si eu. Am inceput sa merg ori de cate ori aveam ocazia doar doar apare si ea, pana intr-o zi cand cineva de acolo de sus a facut ca noi doi sa dam nas in nas acolo si sa si interactionam. Sa avem un schimb de cateva vorbe.

Acesta a fost inceputul. Am inceput sa ma implic mai mult in cea a ce facea mama mea tocmai pentru a incerca sa ma apropii de ea si am reusit. Cei drept s-a lasat cam greu. M-am cam chinuit aproape un an pana sa reusesc sa o fac sa ii placa de mine. Acum avem patru ani de relatie, tocmai ne-am casatorit si asteptam peste o luna ca fiul nostru sa vina pe aceasta lume.

Am inceput inca de pe acum sa facem pregatirile pentru botezul copilului, am rezervat un local, am ales meniurile, muzica dar ce e cel mai frumos am ales ca la botezul copulului sa fie si un spectacol cu ursitoare botez , spectacolul o sa fie oferit de patru ursitoare bune, una rea dar si de un inger. Pentru serviciile la care am apelat vom primi si un tablou de la botez cu micutul impreuna fetele care vor oferi spectacolul.

Vedeti cum un like poate schimba o viata, cum facebookul poate interveni in viata unui om atat in sensul bun dar si in sensul rau.

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *