La palavre

Cum ne mutam mobila

Anul trecut am avut de expediat ceva voluminos la Cluj si am fost nevoit sa caut pe net o firma de transport. I-am sunat si an negociat cu ei un contract pentru ca era ceva foarte voluminos iar cu firmele de curierat nu ma puiteam intelege pentru ca au cerut niste preturi enorme.

Cei din Cluj au mers si au ridicat marfa si s-au asigurat ca ajunge la mine in siguranta. Transportul a facut o zi de la plecarea din Cluj si pana la mine, atat eu cat si ei am fost multumiti de serviciul prestat si a ramas ca daca cumva mai am nevoie voi apela cu incredere la serviciile lor. La inceput nu v-am zis despre ce a fost vorba dar eu si cu sotia mea a trebuit sa ne mutam in interes de serviciu, pentru ca in ziua de azi daca vrei sa lucrezi trebuie sa faci totul pentru locul de munca, asa ca am hotarat sa vindem casa si sa ne mutam la noul loc de munca, dar cu noi am luat si o parte din mobila. Aceasta era voluminoasa iar cei de la firma de curierat calculau la kilogram iar cum acestea erau multe depaseau cu mult bugetul programat pentru mutarea mobile, asa ca am cautat pe google firma de transport. Eu cu sotia am impachetat lucrurile in cutii iar ei doar au venit si le-au incarcat intr-un camion. Toate astea s-au intampla dimineata  iar seara am ajuns cu lucrurile la destinatie unde am inceput sa le descarcam.

Sincer sper sa merite aceasta modificare in viata, si sa nu imi para rau de modificarea facuta avand in vedere ca am vandut casa ca sa cumparam alta intr-un alt oras. Apartamentul pe care l-am cumparat este situat la etajul 7 al unui bloc turnu iar vecini nu sunt tocmai pe gustul nostru, mi s-au parut niste oameni barfitori carora le place sa stea jos in fata blocului pe banca sa toace seminte si eventual sa contorizeze cine vine si cat sta la fiecare si eventual daca poate afla si de ce. Sper sa nu intre in gura mea si intre noi sa ramana doar salutul ca intre vecini.

Sincer daca ar fi dupa mine as da o lege prin care sa se interzica aceste gesturi de mahala, printre care si mancatul semintelor pe strada. In fine sper ca totul nu o sa degenereze si sa imi para rau de schimbarea facuta, cat tine de mutat totul a fost super ok.

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *