prima impresie
La palavre Sfaturi

Cum sa castigi lupta cu social media

prima impresieIn ziua de azi, tot mai multa lume se citeste pe fata foarte simplu. O prima impresie poate fi creata usor si rapid, daca un ins este intr-un fel sau altul, daca este imbracat diferit sau daca afiseaza un caracter aparte. Pe langa asta, in lumea oamenilor exista si importanta achizitionarii celor mai calitative produse pentru satisfacerea cerintelor si nevoilor noastre zilnice.

De aceea, cautam sa vorbim cat mai mult pe chat, sa ne uitam pe site-uri de specialitate si sa lasam comentarii la anumite lucruri care ne plac. Deseori, postam ceea ce ne place si pe paginile retelelor de social media pe care avem conturi. Este mult mai simplu sa afli o parere, o idee sau sa obtii un feedback despre ceva anume de pe social media. Cum poti castiga lupta cu social media? In primul rand, poti intra pe blogul Prima-impresie.eu pentru a obtine mai multe informatii despre cum sa te faci vizibil si remarcat in mod pozitiv de catre cei din jur.

In social media, oamenii se asteapta sa aiba parte de raspunsuri rapide la cerintele si nelamuririle lor. Aceasta lume online reprezinta un instrument eficient si economic atat pentru afacerile de toate genurile, cat si pentru clientii acestora. Unul dintre avantajele pentru clienti este acela ca intrebarile pot primi un raspuns mai rapid si eficace datorita faptului ca sunt publice.

Tocmai pentru a castiga lupta cu social media din ziua de azi, trebuie urmati cativa pasi:

  • Cere feedback. Dupa ce s-au facut actualizari la produse si la informatiile legate de produse si servicii de pe social media, se poate cere de indata si feedback. Asta va crea o buna prima impresie printre clientii activi si care doresc sa interactioneze cu brandul. Oamenii vor aprecia faptul ca acestuia ii pasa de ei si vor reactiona ca atare.
  • Acorda replici rapide. A lasa mult timp sa se scurga intre intrebarile adresate de cumparatori si raspunsurile pentru acestia va crea o perceptie negativa in randul clientilor unui brand. Cel mai bine este ca totul sa se desfasoare rapid, informatiile sa fie clare, succinte si sa constituie ceea ce isi doresc sa afle oamenii.

S-ar putea să-ți placă și...