Chat/Masaj

Cum sa te bucuri de lucruri mai deocheate, fara sa fii tintuit de priviri ale curiosilor

masajclub.com

Ai de multe ori senzatia ca cei din jur te urmaresc cu privirea si esti stingher in a te manifesta liber. Ai senzatia ca trebuie sa fii in anumite tipare, altfel esti judecat. Nu degeaba sunt si persoane ce isi doresc sa traiasca mai degraba in zone mai putin populate, spre a nu fi sub privirile celor din jur – cei care au vecini mai mult decat curiosi inteleg conceptul.

Ajungi sa iti doresti sa te bucuri de chestiuni ce tin de viata intima, intr-un mod mai ciudat, insemnand ca te ascuzi de ochii lumii. Poate ca suna a gluma insa se regasesc destul de multi in ceea ce urmeaza.

Despre subiecte controversate si alegeri personale

Poate ca iti vei dori sa experimentezi o sedinta de masaj erotic. Este binecunoscut faptul ca saloanele de acest gen au luat cu asalt orasele din tara si se gasesc mai peste tot. Sunt totusi mascate, cu locatii bine alese. Asta face parte poate tot dintr-o strategie a lor, intrucat cei care doresc sa treaca pragul unui astfel de salon isi pun mai intai problema daca vor fi vazuti si recunoscuti.

O alternativa a acestora sunt saloanele care ofera astfel de servicii si turistilor straini. Daca stii putina engleza si stii sa maschezi identitatea ta ai putea sa te dai drept turist in cautare de erotic massage Bucharest. Ai toate sansele sa fii “servit” ca atare, pentru ca pentru ei nu conteaza cine esti. Iti vor pune la dispozitie serviciile si vor asigura intimitate si confidentialitate pentru ca functioneaza dupa astfel de principii.

Daca esti genul care se gandeste la un moment dat sa intre intr-un sex shop, povestea se repeta. Fie ca treci pragul lor din pura curiozitate, fie pentru ca esti in cautare de ceva anume, te vei gandi mai intai de toate cum sa ajungi acolo si sa nu te vada vreun cunoscut. Partea si mai rea este ca la iesire te asteapta aceeasi grija.

Situatiile de acest gen sunt multiple. Ca atunci cand esti la coada la supermarket si ajungand la casa dai ochii cu persoane cunoscute si brusc iti dai seama ca ochii se indreapta spre cumparaturi. Inevitabil incepi sa iti faci o parere despre alegerile respectivului, despre preferintele personale in materie de produse folosite.

O solutie pentru tine ar fi sa te indrepti spre magazinele online sau sa incerci sa cauti un astfel de magazin in alte zone si cartiere mai indepartate de cel in care locuiesti. Ai astfel mai putine sanse sa te intalnesti cu cineva din grupul de prieteni, un vecin sau cine stie cine.

Desigur, astfel de situatii dovedesc inca o data ca suntem in urma cu mentalitatea. Suntem mai conservatori decat credem si iesim cu greu din tipare si din zona de confort. Punem imediat o eticheta unora si mai ales cand vine vorba de subiecte mai delicate, cele de ordin intim, ne confruntam cu o jena sau timiditate aparte.

S-ar putea să-ți placă și...