La palavre

Curatenie in Pub

In acest weekend am fost sa dau o mana de ajutor unor amici care isi vor dechide un pub Hard Rock Cafe… Nu am inteles de ce au ales acest nume pentru ca nu are nici o treaba cu rokul, dar acum ce sa zic. Localul seamana mai mult a cafenea americana, unde mergi si iti comanzi ceva o cafea sau eventual o mancare rapida, cu banchete de patru persoane si o masa, cu tablouri pe pereti, toate acestea puse in linie pe partea stanga iar pe partea dreapta barul. Pe langa firma care nu are treaba cu cafeneaua s-au gandit ca merge si o chitara mare… Bani aruncati aiurea, eu stiu ca in cafenelele cu specific rock se asculta muzica rock, vine lume cu plete, sau cu motociclete din acelea mai retro cu haine de piele.

In fine, cum spuneam mai sus am zis sa merg sa dau si eu o mana de ajutor alaturi de echipa care facea curatenie generala helpmultiservices. Bine ca a avut creier si a apelat la o firma specializata in curatenie pentru ca altfel daca se gandea sa faca curatenie doar cu noi sigur dura 2 saptamani, astfel curatenia localului a durat doar doua zile si pot sa va zic ca a iesit super curat. Aceasta firma a folosit produse profesionale de pentru curatenie nu ca noi amatori cu un clean si o laveta.

Sotia lui a fost insuportabila, aceasta a uitat ca noi ii suntem prieteni si ca ne-am oferit singuri sa ii ajutam, ca nu suntem acolo ca si angajati ca sa ne dea ordine si sa se poarte cu noi ca cu niste sclavi. Au fost cateva momente in cere imi venea sa ii spun doua vorbe si sa plec sa o las balta dar m-am gandit ca nu sunt acolo pentru ea ci pentru amicul meu care nu merita sa ii fac asta. Asa ca am hotarat sa o ignor, sa o las sa spuna ce vrea iar eu sa fac ce cred eu ca e mai bine.

Daca stau sa ma gandesc poate si ideea cu numele e tot a iei cu toate ca nu are nici o legatura cu specificul localului. Ma gandesc cum o suporta si daca vor rezista pana la batranete impreuna.

Dupa terminarea curateniei si dupa ce a scapat de cotoroanta am ramas pe seara la o mica petrecere oferita de patron drept multumire.

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *