design web
Diverse Servicii/Constructii

De ce ai nevoie de un designer web profesionist

Designul web este un pas foarte important in realizarea unui site de succes. Necesita profesionalism pe de o parte si creativitate pe de alta parte. Daca iti doresti ca site-ul sa aiba un aspect profesional, trebuie sa angajezi un designer pentru realizarea acestuia. Interesul celor ce activeaza in acest sector de activitate este sa atraga cat mai multi clienti prin realizarea de site-uri potrivite pentru orice afacere. Realizand un site dupa specificatiile si cerintele fiecarui sector de activitate, ajuta considerabil la atragerea traficului catre site si implicit la prosperitatea afacerii.

Partea de design web este de asemenea foarte importanta si in ceea ce priveste promovarea online a site-ului. Din toate aceste motive trebuie ca aceasta sarcina sa fie lasata in mana unui profesionist.

Cateva recomandari in ceea ce priveste realizarea unui site:

1. Trebuie sa ai foarte clar definit scopul pentru care ai nevoie de site. Acest lucru este important intrucat va ajuta atat la partea de branding cat si la oferirea de informatii suplimentare despre produsele si serviciilo oferite. Designul va fi diferit in cazul in care site-ul este unul de prezentare, ori un magazin virtual.

2. Alege un design simplu si elegant. Evita elemente grafice care nu sunt necesare, fisiere de tip flash incluse in site ori anunturi de tip pop-up, din doua motive: agaseaza utilizatorii site-ului si nu sunt privite cu “ochi buni” nici de motoarele de cautare. Un site profesional trebuie sa fie simplu si usor de utilizat.

3. Odata ce site-ul a fost realizat, cere pareri. Atat de la vizitatori – pe care probabil nu ii ai in numar foarte mare odata ce site-ul este recent lansat – cat si de la rude, prieteni, cunostinte. Feedback-ul obtinut te va ajuta sa remediezi eventuale erori si sa imbunatatesti acolo unde este posibil functionalitatea site-ului cu ajutorul designerului web profesionist pe care l-ai ales.

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *