La palavre

De inchiriat

In luna ianuarie sunt nevoit sa plec pentru o perioada cu serviciu la Bacau. Am cateva proiecte de realizat acolo, am fost de cateva ori pentru a vedea planurile celor care au nevoie de serviciile mele, apoi le-am prezentat si eu cateva oferte dupa care am batut palma. Acum a ramas ca incepand cu luna ianuarie sa ma prezint in Bacau pentru a reliza si finaliza contractele incheiate.

Din cate stiu Bacaul este un oras mare, parerea aceasta mi-am format o cand am fost in trecere prin acest oras, iar cel mai mult am stat 2 ore atunci cand am fost cu un amic sa isi cumpere o masina, atunci ne-am invartit putin prin oras dar nu singuri ci cu fostul proprietar al masinii respective.

Problema mare a fost pentru mine cazarea. Nu stiam cum sa caut cazare in Bacau, am incercat pe tocmai si pe olx in schimb aici erau doar cateva anunturi, aveam nevoie de serviciile unei firme de imobiliare din Bacau pentru a putea sa imi gasesc cazare, astfel din click in click i-am descoperit pe cei de la www.avaimobiliare.ro care au o multime de anunturi online, am vizionat cateva apartamente apoi i-am sunat pe cei de la Ava imobiliare pentru a discuta cu ei termeni si conditiile inchirieri, cu ajutorul lor am gasit ceva care sa ma avantajeze cu absolut toate utilitatile si in zona unde aveam acele proiecte de realizat.

Sincer am fost foarte incantat ca, cu ajutorul celor de la Ava imobiliare am rezolvat totul atat de repede, eram oarecum speriat ca nu imi voi gasi cazare si ca voi pleca asa, pentru a cauta direct acolo, nu era singura data cand procedam asa, la fel am patit si cand am fost la Constanta sau la Timisoara, primele nopti le dormeam la hotel pentru a putea cumpara ziarul local ca sa gasesc ceva de inchiriat.

Bine ca am rezolvat problema cu chiria, acum ma pot concentra si eu pe sarbatori, pe cumparaturi, sa imi ajut sotia cu cel mic, la cumparaturi sau la bucatarie, unde e nevoie de mine si sincer imi vor ticni si mie mai bine sarbatorile. Daca nu rezolvam, stateam cu grija nu numai eu dar si membri familiei mele vor fi mai linistite stiind ca am unde sa dorm si ca nu voi fi ca un boschetar pe strazi.

Acum sa lasam cazarile si povestile si sa ne pregatim de sarbatori, nu uitati sa luati cadouri pentru mos.

S-ar putea să-ți placă și...