masca fata iridor
Diverse Retail

Descopera mastile de protectie fashion de la Iridor

Inca din luna martie a acestui an, de cand pandemia de coronavirus a inceput sa apara si in tara noastra, autoritatile au impus o serie de masuri si ordonante cu ajutorul carora au urmarit sa reduca inmultirea cazurilor de persoane infectate.

Vorbim aici de masuri de siguranta si protectie pe care cu totii a trebuit sa le respectam – unele dintre acesta inca sunt valabile. Auto-izolarea, in special in timpul situatiei de urgenta, a fost probabil una dintre cele mai drastice si mai greu de suportat masuri din timpul pandemiei.

O a doua masura, la fel de importanta ca si prima, presupune purtarea mastilor de protectie pentru fata in spatiile publice inchise si in mijloacele de transport in comun. Daca la inceput era valabila doar pentru localitatile aflate in carantina, din momentul in care s-a trecut la starea de alerta, aceasta a devenit valabila pentru tot teritoriul Romaniei.

Masti de protectie pentru copii si adulti de la Iridor

Iridor este un brand romanesc 100% care se ocupa cu producerea si comercializarea de hainute pentru copii ce au varsta cuprinsa intre 0 luni si 12 ani.

Lansat pe piata inca din 2001 si fiind nascut din dorinta de a crea o lume mai frumoasa pentru copii prin intermediul produselor pe care le pune la dispozitie, Iridor a devenit in scurt timp un lider in acest domeniu.

Pentru a se alinia la necesitatile si cerintele actuale, Iridor a adaugat in colectia de produse mastile de protectie. Acest lucru a venit ca un raspuns imediat la panica din randul populatiei creata de faptul ca stocurile din magazine in ceea ce priveste mastile au fost din ce in ce mai reduse.

In acest sens s-a dorit realizarea de masti de protectie in fabrica proprie. Aceste masti sunt realizate din 3 straturi de bumbac de calitate superioara si au incorporat un buzunar pentru filtru de protectie.

Un avantaj pe care il au mastile produse de Iridor este faptul ca acestea sunt reutilizabile. Pot fi spalate zilnic si apoi calcate la o temperatura cat mai mare.

Si, pentru ca nu doar adultii au nevoie de protectie, regasim in cadrul magazinului masti destinate celor mici cu modele specifice pentru fetite si baietei, la dimensiuni potrivite acestora.

In ceea ce priveste modelele, avem posibilitatea de a alege intre diverse imprimeuri precum carouri, dungi, flori, buline, motive marine, inimi si multe altele. Pentru fetite putem opta si pentru seturi alcatuite din mascuta si bentita asortate.

Pentru a descoperi toate modelele de masti disponibile in cadrul magazinului Iridor, cei interesati sunt invitati sa acceseze site-ul oficial www.iridor.ro.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *