Diverse Servicii/Constructii

Docloud.ro, de mare ajutor in cadrul firmelor de consultanta in afaceri

docloud.ro

In lumea vitezei, cand totul sta sub influenta digitalului, pare greu de crezut ca mai trebuie sa consumam atat de mult timp pentru a redacta anumite documente. Pe premisa aceasta au mers si specialistii care au lansat o aplicatie online ce permite intocmirea unor documente cu mult mai usor fata de clasica metoda cunoscuta.

Ce este Docloud.ro

Docloud.ro este de mare ajutor celor care fac parte din aria consultantei in afaceri. Aici implicatia privind partea de realizare a documentelor este vasta, insa si cu efecte multiple. Altfel spus o astfel de aplicatie asigura un randament ridicat privind munca si repercusiunile ulterioare. Iata cum!

In cadrul unei firme care ofera consultanta in afaceri documentele realizate sunt multe si variate. Se realizeaza deschideri si radieri de firme, se intocmesc dosare pentru accesare de fonduri, declaratii diverse, iar acestea sunt doar cateva exemple. Fiecare astfel de exemplu inseamna nevoia de atentie si cunostinte pentru a redacta corespunzator actele. La randul lor acestea vor fi aprobate sau nu, spre exemplu dosarele ONRC pot fi respinse si intervine deci nevoia de a reface.

Nicio firma nu isi permite sa pericliteze relatia cu proprii clienti, asadar modul in care isi desfasoara activitatea inseamna necesitatea de a gasi metode eficiente. De aceea, firmele de genul au in vedere sprijinul regasit intr-o aplicatie online consultanta afaceri numita Docloud.ro.

Avantaje

  • Firma in cauza este avantajata de faptul ca nu mai investeste in personal calificat pentru redactarea de documente specifice.
  • Actele sunt realizate in timp mai scurt, sunt corecte, aplicatia in cauza fiind intuitiva, de mare ajutor, creata in asa fel incat sa simplifice modul de lucru.
  • Corectitudinea este parte din aceasta lista. Documentele create sunt corecte si se evita astfel nevoia de completari si de timp pierdut in a reface totul.
  • Contabilii profesionisti isi pot mari aria de servicii oferite clientilor. Prin utilizarea aplicatiei Docloud se asigura un potential mai mare in a invata prin maniera practica tot ce tine de acest segment de intocmire de acte. Sunt contabili care isi croiesc drumul si inca nu au experienta, nu stiu si nu cunosc serviciile ONRC, iar aplicatia Docloud.ro le este un ajutor total.

Avantajele sunt in masura sa vizeze nu doar o afacere, modul in care aceasta prospera, ci mai ales concret ajuta angajatul, cel care are responsabilitatea de a intocmi actele. Pregatirea acestuia trebuie sa fie constanta, este consumatoare de timp si investitie, asadar Docloud practic scurteaza acest drum, fara a compromite modul in care se desfasoara totul – nu exista riscul de a gresi realizarea unui document, din simplul fapt ca angajatul este novice.

Tot Docloud permite si obtinerea unui certificat constatator. Totul se face online, in doar cateva minute. Acesta este semnat electronic de catre ONRC si va fi ulterior descarcat din contul aferent din aplicatia Docloud.ro.

Pentru cei interesati de potentialul acestei aplicatii gasesc in cadrul paginii oficiale docloud.ro toate informatiile. Indiferent ca este vorba de o firma mica sau mai extinsa, de un start up, aceasta aplicatie este utila si merita a fi “partener” in afacere.

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. Roxana spune:

    Bun articolul, multumesc pentru linkuri.

Comentariile sunt închise.