La palavre

Duminica

Azi am avut emotii foarte mari, s-a nascut cel mic. Am fost la un simplu control si ne-a spus ca acolo ramanem pentru ca cel mic este grabit sa vina pe lume. Cand am auzit ne-a picat fata, nu ne asteptam, ne bucuram dar ne era si frica. Am mers la masina de unde am adus geanta cu haine si am urcat la salonul sotiei. Aveam emotii, treceam prin toate starile, teama, bucurie, nervi ma simteam inutil, parca vroiam ca eu sa fiu in locul sotiei.

La ea in salon a venit doctorul cu doua asistente care au inceput sa o pregateasca pentru cezariana. I-au pus branula, o injectie si i s-a zis sa se plimbe putin pana vine anestezistul . Dupa o ora au chemat-o in salon ca sa ii puna o perfuzie, asa am inteles.. tot asteptam sa se termine perfuzia si sa vina. Cand am auzit pe cineva strigand sa vina la sala ca in cateva minute vine copilul. Am incremenit cand am auzit.. copilul meu se nastea. Am mers cat mai aproape de sala de operatie pentru a vedea cand scoate copilul din sala.

La ora 21 acesta a venit pe lume, l-am recunoscut imediat. Dupa alte 30 de minute a iesit si sotia din sala de operatie si m-am bucurat ca amandoi sun foarte bine.

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *