La palavre

“E buna dar nu prea”

“E buna dar nu prea”

Cel mai cunoscut si consumat suc din lume stim cu totii este Coca- Cola. Oricat au incercat altii prin diferite experimente  sa ne faca sa nu il mai consumam, degeaba. Cola merge si cu dulce si cu sarat si la orice masa, cu toate ca ceea ce se intampla mai tarziu in stomacul nostru   nu este deloc placut si nici sanatos.

Am vazut diferite reportaje, pot sa spun ca inclusiv eu am spalat cauciucurile de la masina cu Cola si au iesit ca noi. Am vazut pe altii spaland WC-uri, bara de la masina plina de rugina. Am vazut cum reactioneaza atunci cand o incalzesti la foc mic (in ce se transofrma in stomacul nostru la temperatura corpului uman) , deloc placut.

Insace e  mai buna decat o cola cu gheata si lamiae pe o vreme ca asta? Doar cei foarte ambitiosi si puternici au renuntat definitiv  la ea. Este intr-adevar  un drog. Si dupa ce ti-ai luat o sticla mai vrei una si inca una si tot asa pana ce devii dependent de Cola. La mine nu e chiar o dependenta. Recunosc , imi place dar ma abtin cat pot de mult. Sper ca intr-un final sa ma las de tot de acest obicei.

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *