La palavre

E-urile si chimicalele

Primavara si toamna pe femei le apuca curatenia generala, scot tot din casa, rascolesc lucrurile de zici ca e razboiul din Ucraina . Chiar daca este curat in casa, chiar daca praful este stes ele simt nevoia sa faca acest lucru. De multe ori ma intreb daca nu cumva o face ca sa se razbune cumva pe mine. E perioada din an cand imi vine sa plec de acasa si sa ma intorc dupa o saptamana . Dar ce credeti ca am sanse, nici macar la paine nu ma mai trimite. Ea sterge geamurile pentru ca eu nu le “sterg” bine si din geam incepe sa traseze ordine, sterge praful acolo, muta mobila X, sa dai cu aspiratorul, vezi ca nu ai dat bine in hol sa mai dai inca o data. Simti ca explodezi si iti blestemi zilele ca ai facut prostia sa ramai acasa si nu ai incercat cumva sa evadezi.

Pentru curatenia din aceasta toamna a comandat detergenti bio Bioleea , acesti detergenti sunt foarte buni pentru geamuri, pentru sters gresia, pentru chiuveta, cada si wc-u. Toamna asta cu noi detergenti am ajutat si eu de placere, nu m-am mai chinuit cu vechile produse care mai erau si toxice, am renuntat la triumf care daca nu aveai manusi iti produce foarte multe rani, iti ardea mainile si mai era si foarte toxic.

Cu noii detergenti bio cada din fonta sa curata foarte bine, dar si albeste fara a strica acel luciu. o alta problema o aveam cu gresia si mai exact inainte trebuia sa stau in genunchi si sa frec acele rosturi dintre placile de gresie pentru a le curata, acum am scapat de acest chin, detergentul de la Bioleea acele rosturi se curata foarte usor si repede dand doar cu mopul . Am zis ca sunt foarte buni si la geam, foarte adevarat, la vechiul detergent trebuia sa frec cu ziar de imi ieseau fire albe pentru a nu lasa dara pe geam, cu noul detergent de geamuri bioleea pufai pe geam dupa care e suficient sa trag doar cu racleta de curatat geamuri.

Toamna aceasta am ajutat din placere, ma bucur ca am descoperit acesti detergenti pe care ii voi cumpara de acum inainte , nu doar pentru curateniile de toamna si primigara ci in general. Cei de la Bioleea ofera nu doar detergenti bio ci si geluri de dus, sampoane, sapunuri , cosmetice dar si mancaruri precum cereale, paste fainoase, cafea, sucuri, dulciuri, gemuri si dulceturi.

Noi oamenii ar trebui sa vedem ce cumpram si sa nu ne mai lasam comvinsi de reclamele colorate de la televizor si sa fim foarte atenti ce cumparam pentru ca pe langa munca depusa este vorba si de sanatatea noastra. Ganditi va cate substante toxice inhalam cand folosim detergenti de la magazinul din colt, sau cand nu ne uitam pe ambalaje ce cumparam, nu ne intereseaza cate E-uri apre produsul cumparat sau cati coloranti si aditivi sau ce denumiri or mai avea acesti produsi cancerigeni.

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *