La palavre

Echipamente

De ceva timp eu impruna cu un amic am hotarat sa deschidem o vulcanizare. Ne-am tot gandit toata vara cam ce anume sa deschidem si sa mearga, ce anume sa facem ca sa scoatem si noi niste banuti. El avea in cap sa facem spalatorie auto, am facut noi un studiu de piata si am ajuns la concluzia ca spalatoriile sunt ca si chioscurile de paine la fiecare colt de strada asa ca am renuntat la acest proiect si ne-am gandit la altul, nu ne permiteam sa facem ceva foarte mare asa ca ne-a venit ideea sa deschidem o vulcanizare in clipa in care am mers sa montam cauciucurile de iarna .

Locul unde am mers nu era tocmai unul cu aparatura de ultima generatie ci mai degraba omul le rezolva din ciocan lucrul care noua nu ne-a prea placul, nu ni se parea normal ca sa dai cu ciocanul in jante pentru a face priza in locul unde din zgarcenia nu a pus suficienta solutie .

Plecati de acolo am mers la o cafea si sa incercam sa dezvoltam aceasta idee, locatia o aveam noua ne trebuiau echipamentele si 2 angajati pe care sa ii specializam si caruia sa ii scoatem aceasta metoda antica din cap.

Pentru echipamente, ne-am uitat pe www.lincos.ro pentru ca au echipamente profi la preturi foarte bune, aparate de indreptat jante  nu cum se practica acum, le indreapta cu autogenul, aparate, noi ne-am comandat compresor, masina de dejantat, pistoale pneumatice, tubulare, aparat pentru reglaj geometrie directie, generator cu azot pentru umflat rotile, kit si aparat pentru reparatii jante  si multe altele.

Ne gandim ca daca o sa mearga treaba sa ne extindem putin si anume sa deschidem si o rampa pentru schimbul de ulei, pentru schimbat filtrele dar si perntru incarcare cu freo a aparatelor de aer conditionat. Dar asta ramane de vazut, cum o sa ne descurcam si in functie de cerinte.

Preturile vor fi la fel ca la o vulcanizare obisnuita doar ca jantele si cauciucurile vor primi alt tratament, pentru inceput trebuie sa gasim o promotie pentru a atrage clienti, trebuie sa ne facem reclama din vorba in vorba , nu are rost sa dam bani pe afise si pe banere.

Proiectul este unul foarte bun cu profit pe viitor in special in perioada geroasa cand lumea merge sa isi schimbe cauciucurile datorita noilor legi care ii obliga pe soferi sa aiba masinile doatate cu cauciucuri de iarna atunci cand ninge afara.

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *