La palavre

Febra nuntii

Dupa anii 1990 am vazut cum traditiile nuntilor se schimba. Daca in trecut organizai nunta cu neamurile asa cum te pricepeai si in functie de ce buget aveai, acum nu ai cum sa mai procedezi asa. Este foarte important sa beneficiezi de ajutorul unei firme care sa tina cont de ceea ce tu vrei si de bugetul care il poti folosi pentru desfasurarea in bune conditii ale nuntii.

Majoritatea cunostintelor noastre au facut fie nunta, fie botezul cu ajutorul si sfaturile celor de la alidesign. Este firma care se ocupa ca nunta sau botezul sa fie impecabile. Pe tot parcursul pregatirii nuntii ei tin legatura cu tine, nimic din ceea ce tu nu iti doresti nu se intampla, nu exista costuri umflate, deci nu vor aparea nota astronomica de plata, iar sfaturile celor de la alidesign Romania sunt si vin dupa ce in prealabil ai fost ascultat. Abia atunci vin ei si pun intrebarile referitoare la locatie, la culori, flori. Ei sunt cei care te ajuta cu tot ce apare nou de la an la an. Cand eu am facut nunta nu existau marturii, nici nu stiam ca exista asa ceva. La nunta mea s-a mers cu plasa si s-au adunat banii, acum exist un cufar, e care tot cei de la alidesign il pune la dispozitia ta, unde se pot pune banii, pusi inainte in plic pe care este scris numele. Cu cei de la alidesign poti alege masa nasului si a voastra unde si cum sa fie pozitionata si aranjata. Tot ei te ajuta sa pozitionezi mesele si persoanele la fiecare masa in restaorant, in functie de rude si prieteni. Mesele invitatilor vor avea un alt aranjament, daca exista stalpi interiori tot ei se ocupa si de acestia pentru a le da un alt aspect. Am retinut ca eu trebuie sa ma ocup de inchirierea restaorantului iar de restul se ocupa ei. Amenajarea lui apartine celor de la alidesign. Stiu cu certitudine ca nu voi fi dezamagit pentru ca sunt competenti si totul se face ca la carte si asa cum tu iti doresti. Tot ei sunt cei care vor face lumanarile pentru nunta si pentru botez. Ei vor face buchetul miresei si al nasei si tot ei vor face florile pentru anumiti meseni. Fiecare masa o sa aibe un aranjament floral. Ei vor aranja cadelnita la biserica si in interiorul bisericii.

Aceasta firma nu doar ca lucreaza impecabil dar isi ofera serviciile cu foarte mare responsabilitate si au costuri convenabile.

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *