La palavre

Ghinion

Astazi socrum meu a plecat la Timisoara pentru a sustine maine un interviu. Un drum de 2:30 ore s-a transformat intr-un drum cu multe peripetii care a durat 10 ore. S-a urcat in autocarul spre Timisoara la ora 12. Nici nu a plecat bine ca m-a sunat sa imi zica ca autocarul a fost oprit la iesirea din oras impreuna cu toate masinile care doreau sa paraseasca localitatea. Motivul l-au aflat imediat, din cauza ploilor din ultimile ore circulatia spre Timisoara pe aceasta ruta a fost inchisa din cauza alunecarilor de teren, picarea pe partea carosabila a stancilor dar si din cauza unui parau care a iesit din matca iar in dreptul unui podet aflat pe drumul european apa avea 50 de cm inaltime.

Dupa cateva ore de asteptare, am zis sa sunam la gara si sa ii intrebam daca trenurile circula, raspunsul lor a fost unul afirmativ. Cand am auzit i-am zis ca mergem cu masina sa il luam si sa prinda repede un tren. Ceasul era 14:30 cand am ajuns la gara, am cerut repede un bilet iar cucoanele de acolo ne zic:”Ne pare rau dar acum 2 minute am fost anuntati ca cin cauza dezastrului oferit de natura, s-a rupt terasamentul in localitatea Toplet. Am zis asta da ghinion,

Am tot incercat sa aflam daca s-a deschis drumul rutier. Dupa cateva incercari telefonice la CNADNR am reusit sa dau de cineva care mi-a explicat cat de grava e problema si ca de fapt povestile care se auzeau erau pistol cu apa. Cum trebuia sa ajunga uregnt pentru a putea sustine interviul am mers inapoi la autocar si l-am lasat acolo in ideea ca poate are noroc si poate pleaca.

Intuitia a fost foarte buna, Soferul a mintit echipazele de politie care au format barajul ca el se retrage intr-o parcare aflata la 500 de metri dupa baraj si l-au lasat sa treaca doar ca acesta a mers mai departe si se pare ca cu chiu cu vai la aceasta ora a ajuns in Timisoara.

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *