La palavre

Gluma buna

Lipsa magazinelor de specialitate din orasul meu. Am vrut de foarte multe ori sa cumpar pentru mine sau sa fac cadou anumite obiecte insa ne avand de unde sa merg sa cumpar am renuntat la idee, acum insa de cand cu internetul si cu magazinele virtuale munca si placerile noastre se pot indeplini.

Spre exemplu zilele trecute un prieten a venit sa mi se laude ca si-a cumparat un tv lcd la un pret foarte avantajos din magazin. Am tot incercat sa ii explic ca si-a luat o mare tzeapa pentru ca tv ul cumparat de el avea fucntiile obisnuite ale unui televizor crt la care el mi-a zis ” are si hdmi” frat.. si calculatoarele au usb, normal ca are hdmi. Dupa m-a disperat ca bleaul lui de tv are si 3D.

Ca sa ii demonstrez ca nu are acea functie am luat hotararea cu un alt amic ca comandam de la sex-shop un dvd sexi pentru a il face cadou , sa vizioneze si el ceva 3D :)) la noua lui achizitie. Am cautat noi cel mai scarbos film 3D in acest domeniu, lam comandat si platit cu cardul dupa care i l-am expediat la el acasa prin curier. Nu am vrut sa stie de la cine e ca mai apoi sa se supere pe noi de gluma proaste pe care i-am facuto.

A doua zi ne suna el foarte nervos dar si bucuros in acelasi timp sa ne povesteasca intamplarea patita de el. noi facea pe nestiutori si dornici de a ni se povesti cele patite de el. “Bai sa va zic, a sunat curierul la usa si mi-a zis ca are un pachet pentru mine, am incercat sa ii explic ca nu am comandat nimic si ca nu ii platesc insa acesta mi-a spus ca nu am nimic de plata. Cand am auzit, am acceptat sa il primesc ca sa vad despre ce colet este vorba. Era un dvd, l-am primit cadou. (Interesant ca nu ne-a zis despre ce film era vorba. Ne-a zis doar ca era 3D ) Bai sa vedeti ca voi ati avut mare dreptate , mi-am luat teapa cu televizorul, nu este 3D. ”

Pai normal ca nu avea cum sa fie 3D la 800 de ron, sper sa ii fie invatatura de minte si data viitoare mai bine sa se documenteze si eventual isi poate comanda de pe internet televizorul si cine stie poate si alte filme speciale de la un sex shop.

S-ar putea să-ți placă și...