La palavre

Homeopatia

Nu multa lume a auzit de acest tip de medicină. De obicei când te apuca durerile și nu sții încotro sa o apuci dai fuga la urgente cu mașina personală sau suni la salvare ca sa ajungi tot acolo. O data ajuns ești conectat la perfuzii cu glucoza sau ser fie ca ai sau nu nevoie, ei pompează în tine.  Într-o sticla de glucoza Îți trântește și câteva fiole de vitamine și calmante ca sa Îți scoată ochii și sa se descotoroseasca cât mai repede de tine, pentru ca acolo vin pacienții pe banda rulanta și ei au nevoie de paturi goale. Trăim în secolul vitezei motiv pentru care nu ne permitem nici sa ne mai ascultam unii pe alții ce sa mai vorbim de tratamente corecte când deciziile sunt pripite și diagnosticul este unul pus greșit.

Ideal ar fi sa nu așteptam momentele de criza când durerile sunt de neoprit iar tratamentul este unul de moment. Ideal ar fi sa mergem din timp la un doctor pentru ca boala sa nu se agraveze și sa poată fi tratata așa Cum se cuvine. Pacientul trebuie ascultat și înțeles. De cele mai multe ori in urgente medicii si asistentele nu acorda timp suficient pacientului sa își spună omul și durerea, uneori poate și de frica Prefera sa păstreze pentru ei ceea ce îi apasă pe suflet pentru a nu fi vorba goniți prin saloane fie ca este sau nu necesar.  De cele mai multe ori pe trupul a se scăpa de un pacient, doamnele doctorițe de pe aceasta secție obisnuiesc sa ii interneze pe diferite secții.

Eu recomand tratamentele homeopatice. Nu multa lume a auzit de ele însă merita încercate. Practic acestea se adresează fiecărui individ în parte. Aici nu exista noțiunea de comunitate. HOMEOPATIA este un mod de a trata boala prin administrarea unor medicamente in doze foarte mici , care în doze foarte mari ar putea provoca simptomele bolii respective. Este un fel de a zice     ” cui pe cui se scoate” . Sa știți ca eu am încercat și am fost foarte mulțumită.  Am încercat la salonul doamnei doctor Firuti din București unde se aplica cele mai bune remedii homeopatice.

Multă lume e sceptica la auzul acestor cuvinte și greu îi convingi sa încerce ceva nou. Dar poate cu timpul vom renunță la medicina plata și secțiile de urgente ale spitalelor se vor goli de pacienți. PS:  Merita sa încercați!

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *