La palavre

Importanta contabilitatii

Pentru mine contabilitatea este chineza curata. Pentru sotia mea, insa nu. Am incercat si eu sa urmez o facultate de stiinte economice insa mi-am prins urechile mult prea evreme si am renuntat intr-un final . Ea, in schimb a reusit sa se tina de facultate si merge la cursuri de drag. M-am uitat si eu pe cursurile ei sa vad daca mai tin minte ceva din tineretile mele . Nimic, doar active , pasive, bilanturi , conturi care se debiteaza, conturi care se crediteaza, le stiam inainte cat de cat , acum insa sunt doar amintiri pentru mine si asa vor ramane.

Ambitia ei este una imensa si de obicei cand isi pune in cap sa termine ceva nu se lasa cu una cu doua. Ce-i drept ii si place  , iar cand faci ceva cu placere si drag , altfel merg lucrurile.

Un contabil intr-o firma este stalpul asociatiei respective si de el depinde tot.   Contabilul stie exact cu ce se mananca toate chichitele de la finante publice , tot de el este cel care pune “caramizi” la profitul firmei si cladeste astfel un viitor stabil si de succes.

In cazul in care aveti o firma sau aveti de gand sa deschideti una , mare atentie la persoana pe care o desemnati sa va administreze banii si conturile.  Pentru o siguranta mai mare gasiti aici firma de contabilitate serioasa , cu experienta si vechime si cu un portofoliu larg de clienti .

Iata cateva dintre serviciile pe care aceasta firma le ofera:

-legaturile pe care le au  cu autoritatile statului si cu organele de control financiar – fiscale nu mai mai reprezinta  o problema

-micsorarea taxelor si impozitelor datorita experientei pe care a acumulat-o aceasta firma

-identificarea tehnicilor de crestere a profitului in cel mai scurt timp

Te poate ajuta sa reduci costurile  cu pana 50% datorita eliminarii a mai multor cheltuieli cum ar fi : costuri salariale si impozite aferente personalului pentru contabilitate ; cheltuieli cu spatiul, aparatura de birou si mobilier; cheltuielilor cu deplasarile catre autoritate, costurilor pentru programe specializate de contabilitate, eliminarea amnezilor si penalitatilor ce pot surveni din lipsa de profesionalism.

In cazul in care apar unele erori in firma, veti beneficia de despagubire din partea prestatorului deoarece toata responsabilitatea evidentierii contabile pica integral pe umerii societatii prestatoare . Nu veti duce niciodata grija actelor sau a perioadei limite de depunere a acestora.

De aceea mi se pare foarte importat modul in care alegi sa iti administrezi firma si pe lasi sa faca acest luru, deoarece responsabilitatea este una foarte mare.

 

 

 

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *