Uncategorized

Impresii 3

Limba și literatura română, Șc. Arhitect T.T.Socolescu”, Păulești, Prahova

Pentru mine situația a fost inedită: e prima participare live la o Școală de Vară. Am căpătat o nouă experiență, mi s-a confirmat cea veche, pot merge mai departe cu siguranță. Mul’umesc- și pe această cale- pentru ceea ce ne-ați oferit.

Şc.Nr. 2 “I.H.Radulescu” Urziceni, Ialomiţa

Buna ziua,

Trimit târziu acest mesaj, deoarece am avut probleme cu calculatorul.

A fost o activitate deosebită, desfăşurată la standarde înalte de profesionalism.

Felicitări organizatorilor şi trainerilor!

Mi-aş dori , dacă se poate , să particip activ la acţiunile de acest fel desfăşurate de Fundaţia “Dinu Patriciu” . Mulţumesc!

Istorie, cultură civică, Şcoala cu cls I-VIII “NICHITA STĂNESCU”, Mereni

1. Interesant pentru conţinut, modul de susţinere şi posibilitatea participării mai multor persoane (online);
2. fixat in realitatea societăţii şi a sistemului educaţional, prin conţinuturile expuse, modalitatea prezentării şi profesionalitatea expunătorilor
Fizică, Şcoala 22 Mexic şi Şcoala195, Bucureşti , sector 3

Apreciez iniţiativa de a organiza evenimentul cu participare virtuală! Materialele sunt utile şi de actualitate. Le-am parcurs cu mare interes !  Felicitări organizatorilor!

Casa Corpului Didactic Ialomita, Ialomiţa 

Sigur îmi schimb stilul de predare-evaluare după tehnicile învăţate de la cursuri. Este benefic schimbul de experienţă şi mai ales modelul de bune practici al Şcolii Internaţionale de la Cluj. Formatorii din Finlanda şi Elveţia au fost de nota 10+, au practicat un sistem deschis de formare. Am învăţat foarte multe chiar dacă în fişa de înscriere am trecut doar anumite activităţi la care să intru on-line, dar aşteptam în fiecare zi să descopăr ceva nou, interesant. Am discutat cu colegii inspectori şi din toamnă o să dezbatem multe teme la acţiunile metodice şi de ce nu să realizăm o platformă on-line pentru cursuri de formare destinate modelelor de educaţie din ţările U.E.
Le mulţumesc tuturor pentru toate eforturile şi organizarea impecabilă !

Matematică, S.A.M. Tătaru, Brăila 

Prezentările au fost interesante, instructive, bine prezentate.
Vă mulţumesc pentru posibilitatea de a participa (chiar şi numai online) la această sesiune.
Sunt profesor la o şcoală din mediul rural şi as fi dorit să particip la acest proiect, dar în şcoala mea sunt puţini profesori care au continuitate anul următor  (2 titulari, 2 continuitate). Deci niciodată nu vom putea fi compatibili la cerinţele proiectului. Poate găsiţi o altă formă  de participare. Cu consideraţie, Prof. Orăşanu Daniela-Rodica
Istorie, Şc cu clasele I-VIII nr 4 “Regina Elisabeta” Rădăuţi, Suceava

A fost o activitate benefică pentru participanţi, mă bucur că elevii şi profesorii prezenţi, ca şi noi de altfel, nu suntem în afara noutăţilor, suntem pe drumul bun, pentru mine a fost un semnal că şcoala românească este ancorată în realitate totuşi, suporturile de curs sunt foarte utile, a fost o experienţă inedită şi utilă, vă mulţumim .
Religie ortodoxă, CNP ,,Ştefan cel Mare” Bacău, Bacău  

Este foarte bine ca toate cadrele didactice să participe la astfel de cursuri, mai ales în perioada în care nu mai vin în contact cu subiectul de educat.
Matematică / opţional, Şcoala cu clasele I-VIII M. Kogălniceanu, loc. M. Kogălniceanu, Iaşi  

Am urmărit cu mare interes şi plăcere activităţile desfăşurate şi consider că aceste cursuri online au fost o idee grozavă. Şi existenţa moderatorilor care ne ofereau răspunsuri, atunci când nu ne era totul clar, a fost inspirată. Subiectele abordate, grozave… FELICITĂRI ORGANIZATORILOR!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *