Uncategorized

Impresii 5

Limba franceză, Şcoala normală Vasile Lupu, Iaş

Vă mulţumesc pentru oportunitatea pe care mi-aţi oferit-o de a putea urmări în direct sesiunile de formare. Mulţumesc, de asemenea, şi pentru suporturile de curs, care sunt foarte interesante. Vă rog să ne ţineţi la curent şi cu următoarele evenimente pe care le organizaţi.

Felicitări organizatorilor şi formatorilor !

Limba franceză, SAM Ştefan cel Mare, Cotnari, Iaşi

Cu siguranţă, un lucru extraordinar din care am avut de învăţat foarte mult , în special cei ce sunt la început de drum, aşa cum este şi cazul meu. Vă mulţumesc pentru această ocazie unică, deşi mi-aş fi dorit să fiu acolo, însă şi aşa beneficiile sunt foarte mari. Suporturile de curs sunt foarte interesante şi cu certitudine le voi pune şi eu în aplicare.

Vă mulţumesc din nou şi felicit din toata inima pe cei care au avut o asemenea iniţiativă. Sper să mai am şansa de a mai participa la astfel de evenimente de care avem foarte multă nevoie !

Profesor învăţământ primar, Şcoala nr.280 “Mihail Sebastian” Bucureşti, sector 5

Am fost plăcut impresionată de tot ce am văzut şi ascultat. Tehnica modernă este incredibilă! În afara faptului că au fost câteva inadvertenţe de conectare, sunet şi imagine, totul a fost OK. Am aflat lucruri interesante despre sistemul de învăţământ finlandez, despre evaluare şi cum să realizăm un blog. Totul a fost la superlativ.

Vă mulţumesc frumos pentru ocazia pe care mi-aţi oferit-o! Cu deosebit respect şi aleasă consideraţie

Limba franceză/engleză, Grupul Şcolar Sf.Haralambie, Teleorman  

Sunt prof.gr.did. I,34 de ani vechime . Consider că actuala ediţie a Şcolii de vară a fost binevenită , atât pentru profesorii aflaţi la începutul carierei, cât şi pentru cei cu peste 30 de ani de cariera. Mi s-au părut foarte interesante metodele moderne, utilizarea tehnologiei digitale în actul de predare-învăţare, utilizarea softurilor de specialitate,foarte utile în dinamizarea actului de predare-învăţare,activarea la maximum a interesului elevului la propria sa formare,dinamizarea relaţiei profesor-elevi,elevi-profesori,utilizarea metodelor moderne de testare- evaluare,ieşirea din monotononie şi din dezinteres a clasei,solicitarea ,dinamizarea clasei printr-o nouă abordare a actului didactic. Mulţumesc organizatorilor şi celor care ne-au deschis noi perspective şi noi metode,actuale ,în procesul de învăţământ. Consider Şcoala de vară 2010 o reuşită deplină şi sper o ediţie de acelaşi nivel şi în anii următori.

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *