Uncategorized

Impresii 6

Limba şi literatura română, Şcoala de Arte şi Meserii, comuna Marginea, Suceava

Buna ziua! Am participat cu mult interes la activităţile oferite de dumneavoastră în cadrul primei ediţii a Şcolii de vară.

Vă mulţumim din suflet pentru tot ceea ce ne-aţi pus la dispoziţie!

Sunteţi extraordinari!

 Limba română, Şcoala cu clasele I-VIII Siliştea, Teleorman

A fost o primă ediţie foarte reuşită, consider eu, la care am învăţat mult mai multe lucruri decât m-am aşteptat! Vreau să mulţumesc organizatorilor pentru această iniţiativă extrem de benefică pentru noi cadrele didactice , să le urez mult succes în continuare, să le asigur de întreaga mea preţuire! Ideea împărtăşirii experienţei didactice şi a practicilor de succes din alte sisteme de învăţământ nu poate fi decât o iniţiativă demnă de laudă!

Limba engleză, Şcoala cu clasele I- VIII Nr 2, Popeşti Leordeni, Ilfov

Foarte benefic şi comod de urmărit de acasă. Suporturile de curs au fost mai mult decât inspirate şi utile. Mulţumesc pentru această oportunitate şi … la mai multe.

 Limba franceză, Şcoala cu clasele I-VIII “Alexandru Odobescu”, Ilfov

Mulţumesc pentru oportunitatea de a participa la această Şcoalăde vară!

Tot ce am văzut a fost foarte interesant. Aproape că am avut impresia că m-am aflat acolo datorită transmisiilor online şi suporturilor de curs trimise cu promptitudine de echipa dumneavoastră şi dialogului permament pe chat, unde s-au schimbat o mulţime de idei bune. Atât formatorii cât şi profesorii participanţi mi-au lăsat o impresie deosebită. Suporturile de curs sunt foarte bine structurate. Am avut foarte multe de învăţat. Mi-a plăcut că au fost atinse atât chestiuni teoretice cât şi practice (am privit cu mare interes lecţiile deschise şi intervenţia doamnei Simona Baciu). A fost o experienţă deosebită. Mulţumesc încă o dată pentru că aveţi astfel de iniţiative.

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *